Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizi sokaklara davetinden bu yana, vatanını korumak ve bayrağını indirmemek için sokaklarda olan AK Parti Nevşehir Kadın Kolları’nın güçlü kadınları, 16 gündür meydanları boş bırakmıyor.

Nevşehir Diriliş Meydanı’nda devam eden ‘Milli İrade Nöbeti’ne güçlü bir şekilde destek veren AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları’nın ‘Nene Hatunlar’ı ve ‘Şerife Bacıları’ İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar’ın öncülüğünde sabahlara kadar onurlu dik duruşlarını sürdürüyorlar.

Kutlar, önemli bir süreçten geçtiklerini ve bu sıkıntılı günlerde güçlü kadın kolları ekibiyle meydanları boş bırakmamaya kararlı olduklarını söyledi.


“ÜLKEMİZ, HAŞHAŞİLER VE PİSLİKLERDEN TAMAMEN TEMİZLENENE KADAR DA BU NÖBETİMİZİ TERK ETMEYECEĞİZ”

Bu vatan bizim, tek karışını bile kimseye vermeye niyetimiz, yok diyen AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, “Vatanımızın bütünlüğü ve devletimizin bekası için tutmuş olduğumuz bu nöbette Nevşehirli Kadınları olarak bizler de her daim görevimizin başında olduk. Ülkemiz, haşhaşiler ve pisliklerden tamamen temizlenene kadar da bu nöbetimizi terk etmeyeceğiz. Bizler Allah’ın canı emanet ettiği kadınlarız ve bizler şimdi geleceğimiz olan çocuklarımıza tertemiz bir vatan bırakabilmek için gece gündüz demeden teyakkuzdayız. Sabah ezanına kadar nöbet yerimizde hep birlikteyiz.” dedi.


“ELHAMDÜLİLLAH ÖZÜMÜZE DÖNDÜK”

Nevşehir halkı ilk gün Cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkın söylemiyle meydanları doldurduğunu ve görevini bitirene kadar da bu kutlu vazifesini bırakmayacağını belirten Kutlar, “Rabbim görev başında geçirmiş olduğumuz her dakikayla bizleri de Şehitlerimize yakınlaştırsın inşallah. Elhamdülillah özümüze döndük. Anneler çocuklarına batı masalları anlatmaktan vazgeçip kendi kahramanlık hikayelerimizi anlatacak. Her doğan çocuk için Allah vatanına, milletine hayırlı evlat eylesin dualarında bulunacak. Bizler bu vatanın nasıl kazabildiğini çok iyi biliyoruz ve canımız pahasına sahip çıkıp alçakların işgaline izin vermeyiz.” şeklinde konuştu.

"NEVŞEHİR'İN BÜYÜK AİLESİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM”

Nevşehir’de Milli İrade Nöbeti tutan herkese teşekkür eden Başkan Kutlar, “Bu girişim teşkilatımızın birlik beraberliğini de pekiştirdi daha sağlam bir iradeyle üzerimize düşen her göreve sonuna kadar hazırız. İlk günden beri bizi yalnız bırakmayan yönetimime, mahalle başkanlarıma ve yönetimlerine, özellikle her zaman bize yol gösteren Teşkilatımıza, her koşulda bize güç katan Nevşehir Belediye Başkanımız sayın Hasan Ünver'e  ve Milletvekillerimize, desteklerinin her daim hissettiğimiz Nevşehir İl ve İlçe Başkanlarımıza , Gençlik Kollarımıza Belediye Meclis Üyelerimize, özellikle Kadın Kolları mensuplarının eşlerine ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu bir kez daha ispat ettikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum“ diye konuştu. Kutlar son olarak İstiklal Nöbeti için meydanları biran olsun boş bırakmayarak yerlerini alan annelerimize, ninelerimize , teyzelerimize, bacılarımıza ,kızlarımıza kısaca tüm Nevşehirli Kadınlarımıza Kurtuluş Mücadelesi ruhuyla dik duruş sergilemelerinden dolayı teşekkürü borç biliyorum. Allah herkesten razı olsun.  Şimdiden gazanız mübarek olsun dedi.

Reis'im merak etme...Ayyıldızlı Bayrak altında Tüm Cennet kokusu Annelerin samimi duaları sizlerle, Ömrün uzun olsun diyen Nihal Kutlar ,Nevşehir Diriliş meydanında Vatan Nöbeti tutarken tatlı uykuya dayanamayıp sandalye üstünde Şanlı Bayrağı kendine yorgan yapan masum yavrum, sen rahat uyu, senin ve diğer tüm masum yavrularımızın geleceği için Tayyip Dedeniz tamam diyene kadar biz nöbetin başındayız  dedi.

Bir kez daha Yediden yetmişine teyzesinden amcasına 16 Gecedir Demokrasi Mitinginde REİS-İ yanlız bırakmayan herkese teşekkür ederim...

Vatan İçin, Bayrak İçin, Ezan İçin, Millet için, Devlet İçin ,Demokrasi için, İstiklal için, Allah rızası için hangi görüş hangi fikirden olursa olsun söz konusu vatanda gerisi müfredattır diyerek onurlu duruş sergileyen CHP'lisi, MHP'lisi, Saadetlisi ayrımı yapmadan tüm hanımlarımızı Nevşehir Diriliş meydanında omuz omuza Vatan Nöbeti tutmaya devam diyoruz. 
Saygılarımla...