Nevşehir merkez ve ilçelerine bağlı Köylerin Muhtarları Ankara TBMM'de AK Parti grup toplantısına katıldı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Grup toplantısına katılan muhtarları mecliste misafir etti.

Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilen Grup toplantısının ardından Nevşehirli muhtar heyetini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırlayan TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Muhtarlar Derneğimizle Nevşehir’imizden ziyaretimize gelen muhtarlarımıza Gazi TBMM’mizi gezdiriyor; Genel Kurul çalışma düzeni hakkında bilgi paylaşımında bulunuyoruz. “Egemenlik kayıtsız, şartsız aziz ve kahraman milletimizindir.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz, “Bizler Nevşehir Milletvekili olarak, Valilik, Kaymakamlık, Belediye, diğer kamu kuruluşları ve bütün sivil toplum kuruluşları ile birlikte şehrimizin gelişimi için hep birlikte çalışıyoruz. Bugün de muhtarlarımızla birlikte Ankara’da farklı bir program gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gelişen Değişen Büyüyen Nevşehir adına, köyüne mahallesine hizmet üreten herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Açıkgöz, muhtarları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezdirirken, şehrimizin sorunları ve ülke gündeminde yer alan konular hakkında da istişarede bulundu. Milletvekili Açıkgöz, ziyaretlerinden dolayı Nevşehirli köy ve mahalle muhtarlarına teşekkür ederken, muhtarlar da kendileri ile yakından ilgilenen Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ettiler.

 Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.