Nevşehirli Şehit Polis Memuru Furkan Demir'in kız kardeşi Elvin Demir ve Selman Saygılı çifti, hafta sonu Kristal düğün salonu tesislerinde düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi...

Kristal düğün salonu tesislerinde koronavirüs tedbirleri altında düzenlenen ve Eğitim, Sağlık, Siyaset, Bürokrat ve İş Dünyası ile çok sayıda davetli topluluğunu buluşturan muhteşem düğünde Elvin ve Selman Saygılı çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, eşi Seçgin Artunay, Nevşehir Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan, Eski MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, İş İnsanı Halis Uluer ile ŞEhit aileleri ve gazilerde Elvin ve Selman Saygılı Çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin Artunay, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ve Önder Saygılı, birlikte yaptı.

Nikah öncesi sorduğu sorularla genç çifti terleten Başkan Arı, nikah akti sonunda da genç çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Başkan Rasim Arı, “nikâhınız ve ömrünüz hayırlı, uğurlu, bereketli ve mübarek olsun” diyerek kutlarken, evlilik cüzdanını takdimi için Vali Sezer Becel'e verdi.

Çiftin nikah şahitliğini yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de genç çifti kutlayarak, Evlilik Cüzdanını gelin hanıma takdim etti.

Vali Sezer Becel, nikah töreni sonrası yaptığı konuşmasında, "Gelin kızımız Elvin'in bir Şehit kardeşi olduğunu belirterek, Şehit ailelerinin hepimiz için en önemli emanet olduğunu söyleyerek, Bu vesile ile, "Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin acılı ailelerine, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum " dedi. 

Çiftin nikah şahitliğini yapan Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin Artunay'da, nikah sonrası yaptığı konuşmasında Demir ve Saygılı Ailelerini kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Davetlileri kapıda karşılayan Demir ve Saygılı aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler.   

Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumları ve Kristal Düğün Salonu sanatçısı Bekir ve orkestrasının seslendirdiği müzik dinletisi eşliğinde rüya gibi bir düğünle dünya evine giren genç çift ve davetliler unutulmaz bir güne imza attılar.

Ayrıca, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'ın bağlamasıyla çaldığı türkülere genç çifte süpriz yaparken geceyede renk kattı.

Genç çiftimize, iki cihan saadeti diliyoruz.‬

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan aile büyükleri Aysel-Ömer Demir ve Leyla-Emrullah Saygılı; "Bu güzel günümüzde evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden Nevşehir protokolüne, tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Rüya gibi bir düğün ile dünya evine giren Gecenin kahramanı Elvin ve Selman Saygılı çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Haber olarak Elvin ve Selman Saygılı Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Düğün Bizim İşimiz...

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda "FİB Ajans Organizasyon" size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444 - 0 532 627 28 74

nevsehirorganizasyon.com