Nevşehir Ülkü Ocakları binasına astıkları pankartla 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Referandum da EVET oyuna destek verdiler. Nevşehir Ülkü Ocakları yaptığı ''EVET''li pankart çalışmasıyla 16 Nisan'da Referandum için son noktayı koydu.

Ülkü Ocakları binası üzerine Açılan pankartta "Varlığınız Onurumuz Yolun Yolumuzdur" sözleriyle MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye destek veren Nevşehir Ülkü Ocakları, yaklaşan Referandum süreci içinde çalışmalara başladı.

Öte yandan Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı'nın sitesinde yayımlanan açıklamada da, "Bilinmesini isteriz ki Ülkü Ocaklı milyonlarca evladı; töresine ve aldığı terbiyeye bağlı bir şekilde, kimin ya da kimlerin ne söylediğine bakmaksızın Bilge Lider Sayın Devlet BAHÇELİ Beyin yanındadır." denildi.


‘Bahçeli’nin yanındayız’

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, kurumun sitesinden yaptığı açıklamada, ülkücü hareketin MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yanında olduğunu ifade etti.

Kendi isimleriyle topluluk önüne çıkamayacak olanların, ‘kutlu dergah’ olarak andığı ocağı kullandığını öne süren Kılavuz, ‘görünürde dost, ikiyüzlü düzenbazlar’ın hareketin kaderini tayin edemeyeceklerini belirtti.

Kılavuz, ‘kimin ya da kimlerin ne söylediğine bakmaksızın’ Bahçeli’nin yanında olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti: “Hırsa bürünüp gözünü karartarak şahsi çıkarları adına bizleri polemiğe çekmeye çalışanlar, fütursuzca kurumumuzu karalamaya kalkışanlar gücümüze güç katmakta, daha büyük işler başarmak için azmimizi artırmakta, bilenmemizi sağlamaktadırlar. Sicili bozuklar, kalbi kararmışlar, geçmişi şaibeliler ve siyasi fırıldaklar girdikleri bu çıkmazda ilelebet yok olacaklardır.”

Sen yürü Türkmenbeyi evlatların seninle...