Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebeti ile Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevinde kalan yaşlılar ziyaret edildi.

Ziyarete; Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Asena birimi Başkanı Derya Tunç ve beraberinde ki 20 kişilik heyet katılım gösterdi. 

Karşılarında Ülkücüleri gören yaşlılar büyük sevinç yaşadı. Yanlarında götürdükleri hediyeleri yaşlılara takdim eden Ülkücüler, programa fasıl ile devam etti.  Fasıl esnasında bazı yaşlılar göz yaşlarına hakim olmazken, bazıları ile o anın tadını çıkardı.

Faslın ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren yaşlılar, “Böylesine pırıl pırıl gençleri bu ülkeye miras bıraktığımız için gözümüz arkada kalmayacak. Bizleri yalnızlığımıza terk etmeyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığına sonsuz teşekkür ederiz. Bu ziyarette sizlere eşlik eden genç Asenalarımıza da ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Her zaman sizlere kapılarımız açıktır. Gerçekten sizlerin sayesinde çok güzel gün geçirdik. Bizler sizlerden razıyız, Allah’ta sizlerden razı olsun.” dediler.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker ise huzurevi sakinlerine sağlıklı mutlu günler temennisinde bulunarak onların yaşlılar haftasını kutladı.

Yaşlıların sahip oldukları bilgi birikim ve deneyimleri ile kültürel mirasımızın canlı tanıkları olan yaşlılarımız, geçmişimizi aydınlatan ve geleceğimize ışık tutan en değerli varlıklar olduğunu söyleyen Başkan Türker açıklamasının devamında;  “Unutulmamalıdır ki herkes bir gün yaşlanacaktır. Önemli olan büyüklerimizin fiziki olarak güçlerini kaybettikleri dönemde, yaşam sevinçlerinin devam edebilmesini sağlamaktır. Sizlerden isteğimiz yaşama dört eller sarılmanızdır. Bu duygu ve düşünceler ile siz değerli büyüklerimizin Yaşlılar haftasını kutluyorum. Sağlıklı ve mutlu günler diler, saygı ve sevgi ile ellerinizden öperim. Ülkü Ocakları Nevşehir İl ilçe ve Asena teşkilatları olarak her zaman emrinizdeyiz.“ dedi.

Daha sonra ülkücü gençleri bağrına basan huzurevi sakinleri, gözyaşları içerisinde vedalaştı.