Nevşehir'de yaklaşan 7 Haziran Genel seçimler öncesi siyasetçiler bir bir aday adaylıklarını açıklamaya başladı.

Aday adaylığı süreciyle birlikte Açıklanan aday adaylıklarının ardından FİB Haber muhabirlerimiz Nevşehir de vatandaşlara mikrofon uzatarak Nevşehir'de milletvekili aday adaylarını tanıyormusunuz diye sordu.

Nevşehirli Vatandaşlar kamuoyunda ismi zikredilen aday adaylarını tanımadıklarını belirterek Nevşehir'de bilinen tanınan isimlerin gerektiğini belirtiyorlar.

"
Nevşehir halkı adayları tanıyor mu?" sorumuza Nevşehirli seçmenlerin geneli aynı cevapları veriyor: Şuanda kamuoyunda ismi Aday Adayı olarak geçen kişiler hakkında çoğu hakkında hiçbir bir bilgi sahibi olmadıklarını ve tanımadıklarını belirtirken, Eğerki 7 Haziran Genel Seçimlerinde Milletin kendisi olarak Vekilimizi biz seçeceksek, o zaman bırakında bildiğimiz tanıdığımız güvendiğimiz ve inandığımız isimleri seçebilelim.

Tanımadığımız Bilmediğimiz isimlere OY YOK !

Bize sakın dayatma gibi Adayımız şudur demesinler. Tanımadığımız ve güvenmediğimiz kim olursa olsun kabul etmiyoruz, oyumuz yok. Partilerin karar mercileri bu durumu iyi okumalarını ve Seçmenlerin bu sesine kulak vermesini bekliyoruz.

Artık söz halkın ve 7 Haziran'da tabanın sesine kulak verilsin diyorlar.