Ak Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, bugün Nevşehir Merkez ve çarşı esnaflarına ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarını sürdürdü.

"Hemşerilerimiz evlerini de gönüllerini de AK sevdaya açıyor."

 Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz 1 Kasım genel seçimlerine dair gezi ve programlarını sürdürüyor. Ev ve esnaf gezisi ağırlıklı bir seçim programı takip eden Açıkgöz, ev ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla sohbet ederek Ak Parti Beyannamesi’nde yer alan vaatleri anlatıyor ve vatandaşların sorularını yanıtlıyor.

Hemşerilerimizin kararı 3-0' ın devamı...


Açıkgöz, ev gezilerine genellikle yalnız katılırken, sergilediği mütevazi tavrı ile vatandaşların ilgi ve takdirini kazanıyor.

Ziyaretlerinde Vatandaşlara 1 Kasım seçimleri için partisinin beyannamesinde yer alan vaatleri anlatarak, asgari ücret, iş kurmak isteyen gençlere getirilecek yeni imkanlar, üniversite öğrencileri için sunulacak imkanlar ve çalışan annelere ve ev kadınlarına yönelik verilen vaatleri anlatıyor.

Nevşehir halkımız istikrar istiyor...

Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Açıkgöz, vatandaşlarla görüşmelerinde hemşerilerinin ‘’Bu seçim; Mustafa, Murat, Ebubekir seçmekten öteye geçti, bir memleket meselesi bizim için.

7 Haziran’dan sonra memleketi kimin daha çok sevdiğini, istikrar için kimin mücadele ettiğini, milletin seçimine kimin saygılı olduğunu çok daha iyi gördük. Biz sadece sözlere, vaatlere kanan bir millet değil, söylediğini yapan ve sözüne güvendiğimiz insanların başta olmasının elzem olduğuna inanan insanlarız.


İstikrarın 7 Haziran’dan sonra nasıl sekteye uğradığını gördük. Bu yüzden 1 Kasım’da Ak Parti’nin iktidarda olması için siz milletvekili adayları kadar bizlerde çalışıyoruz. Çünkü gemi su alırsa hepimiz bundan zarar göreceğiz. Bizim memleketimizi zarara sürüklemek gibi bir lüksümüz yok’’ şeklinde konuştuklarını belirtti.


Ak Parti Nevşehir Milletvekili adayları, vatandaşların 1 Kasım’da sandığa sahip çıkarak ülkenin istikrarının sürmesi için oy kullanacağını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor diyerek mukabelede bulundular.