AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Başkan adayımız Rasim Arı'nın bire bir görüşme şansı bulamadığı Nevşehirlilerle WhatsApp hattı aracılığıyla iletişim kuracağı, 0 538 507 36 97 numaralı hatta Nevşehirliler tarafından gönderilecek her mesajın Arı'ya ulaşacağı ve isteklerin karşılık bulacağı ifade edildi.
Önceden duyurulan gün ve saatlerde de WhatsApp'tan Nevşehirlilerle sohbet edecek olan Rasim Arı'nın hazırladığı mega projeleri Nevşehirliler'in istekleri doğrultusunda geliştireceği kaydedildi.

Açıklamada Rasim Arı'nın şu görüşlerine yer verildi: Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ

"Artık seçimlere bir haftadan az kaldı ve hayalimizdeki Nevşehir için çok heyecanlıyız ve kalan süreyide dolu dolu geçirmek arzusundayız. Nevşehir'e dair söyleyecek sözü olan herkesi dinlemek istiyoruz. Nevşehir'in geleceğini hep birlikte belirlemek niyetindeyiz. Gelin var olan potansiyel gücümüzü beraber ortaya çıkaralım. Farklılıklarımızı zenginliğe dönüştürelim. Konuşalım, tartışalım, birlikte çözüm bulalım. Gelin ezberleri bozalım. Herkes Nevşehir'le ilgili aklındakileri hiç sınırlamadan ortaya koysun. Sizlerin fikrine ihtiyacımız var. Nevşehir'in geleceğine dair beraber beyin fırtınası yapalım ve tüm gücümüzle bu hayalleri el ele gerçekleştirelim."

Sevgili Gençler, İstek ve taleplerinizi whatsapp üzerinden video selfie olarak bana iletebilirsiniz.

İşte Nevşehir tarihine bir ilkin altına imza atarak vatandaşlarla WhatsApp hattı aracılığıyla iletişim kuracak olan Rasim ARI'nın WhatsApp hattı...
Bir Hayalimiz Var Nevşehir

WhatsApp İletişim Hattı:
0538 507 36 97