Nevşehirspor Gençlik  Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk’ü ziyaret etti.

Nevşehirspor Gençlik  Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk’ü ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

AK Parti il binasında gerçekleşen ziyaret te konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’in BAL takımındaki tek temsilcisi Nevşehirspor Gençlik Kulübü yöneticilerinin yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, yöneticilere teşekkür etti.

Nevşehirspor  Gençlik Kulübü yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Necmi Cantekin ‘ de  yönetim olarak Nevşehirspor’un BAL ligindeki belirlenen grubunda  başarılı olması adına tüm imkanları kullandıklarını belirterek, önümüzdeki günlerde başlayacak yeni sezonun hazırlıklarını aralıksız devam ettirdiklerini belirtti. Cantekin, Nevşehir’de kendilerine sağlanan desteklerden dolayı da tüm taraftarlara teşekkür etti.

Nevşehir spor Yönetimi ziyaret sonrasında ise AK Parti İl Başkanı Tanrıver ile Milletvekilleri Açıkgöz ve Göktürk’e  Nevşehir spor atkısı hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.