Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver,Nevşehir’in spor geleceğinin en önemli temel alt yapılarından biri olan Stadyum projesinin hazır olduğunu söyledi. Ünver, Nevşehirspor Gençlik Kulübü Taraftarlar Dernek Başkanı Ahmet Yetişir ve dernek üyelerini lokallerinde ziyaret ederek, Nevşehirspor GK için sağlanan desteklere ilişkin olarak da bilgiler verdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Nevşehirspor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin ve diğer yöneticiler ile birlikte Nevşehirspor  Gençlik Kulübü Taraftarlar Derneği’ni ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver, Nevşehirspor GK için ‘Nevşehirliyim’ diyen herkesin bu konuda üzerlerine düşeni yapmasının kulübün daha sağlıklı bir alt ve üst yapıya kavuşması için vazgeçilmez bir nokta olduğunu söyledi. Sadece lafla kulübün ayakta kalabilmesinin mümkün olmadığını aktaran Ünver şöyle konuştu; “Nevşehirspor’un Türkiye liglerinde başarı grafiğini artırması için sadece bir belediyenin, valiliğin katkı sağlaması asla düşünülemez. Nevşehirspor, bu şehirde yaşayan ve Nevşehirliyim diyen herkesin ortak bir paydası konumundadır. Nevşehirspor ’un geleceği de muklat surette alt yapıya yönlenmesi ile direkt bağlantılı bir süreç. Mutlaka Nevşehirspor olarak yeni Veysel’leri yetiştirmek zorundayız.Değilse yapılacak transferlerle büyüyen ve gelişen bir Nevşehirspor imajını ortaya koymak hayalden öte gitmez,bizler alt yapıya yönelmeli ve bu süreçte yetişecek yetenekli gençlerimize sahip çıkarak Spor Toto Birinci lig ve sonrasında da Süper Ligin kalıcı takımları arasında yer alabilmeliyiz.Nevşehir Belediyesi olarak, kulübümüze küçümsenmeyecek düzeyde katkı sağladığımıza inanıyorum,ama yine tekrar ediyorum, takımımızın başarılı olabilmesi sadece belediyenin katkısı ile değil,kırmızı-beyazlı renklere gönül veren tüm bu şehir sevdalılarının vereceği desteğe bağlı.”dedi.

Nevşehirspor için önemli bir alt yapı ağı oluşturacak Nevşehir Stadyum Projesine ilişkin olarak da bilgiler aktaran Ünver, Nevşehir Adnan Menderes Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yakınlarında yapılacak yeni Stadyumun donanımları arasında adeta bir sporcu fabrikası gibi işleyecek  bir mekanizmanın da bu alanda oluşturulacağını ve geleceğin yıldız futbolcularının burada yetiştirilmesinin öngörüldüğünü belirtti.

Nevşehirspor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin’de ,kulübe yaptığı katkılar nedeniyle Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver’e teşekkür etti. Kulübe sağladığı 250 bin TL civarındaki destek ile ciddi bir sıkıntıdan kurtulduklarını vurgulayan Cantekin, bu desteği Nevşehir’deki diğer kesimlerden de görme beklentisi içerisinde olmalarına karşın ciddi bir desteğin oluşmadığını dile getirerek, desteğin lafla değil,icraat ile ortaya konulması gerçeğine vurgu yaptı.

Nevşehirspor GK Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Yetişir’de ,dernek lokalinde Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver’i görmekten ve sorunları paylaşmadan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, kulüp kaş kolunu Ünver’e taktı. Yetişir,en büyük beklentilerinin gönül verdikleri kırmızı beyazlı ekibin ligin daha üstlerinde mücadele etmesi olduğunu ifade etti.