NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Liginde geçtiğimiz haftalarda kaybettiği puanlarla orta sıralarda kendine yer bulan, son olarak hafta sonunda kendi taraftarı önünde grubun en zayıf takımına mağlup olan Kırmızı Beyazlılara tepkiler sürüyor.

Takımı her koşulda destekleyen Genç Meterisliler Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir bile hafta sonunda alınan bu mağlubiyet karşısında adeta patladı.

Yetişir, “Bir Şehrin Kaderiyle Ve Emekleri ile Böyle Dalga Geçilir, Umursamazlık Yapılır. Bravo Nevşehir spor Forması Giyen Futbolcu Arkadaşlar. Ama Şunu Unutmayın Ne Olursa Olsun Bunun Mazereti Yok. Ligin 1 Puanlı Ve 2 Gol Atmış, Ligin Altına Demir Atmış Ve Gelene Gidene Devrilen Takımına Sen Hem de Kendi Taraftarın Karşısında Yenileceksin. Bu Nedir Biliyormusunuz?. Futbolcu Efendiler !. Siz Bunu Başta Yönetime Sonra Taraftara, Camiaya Şehre Ve Yağmur Çamur Demeden Bir Arma Ve Forma Rengine Aşık Olmuş insanlarına nasıl anlatacaksınız?. Ailelerini Bile Bu Davada İkinci Plana Bırakan Bu Şehrin Bu Takımın Yürekten Seveni Aşığı Başta Şahsım Ve Bütün Genç Meterisli Arkadaşlarımıza Hepimize Küfür Anlamındadır. Bu Kanımıza Dokunmuştur. Ve Dişlerimizi Sıkmışıktır. Bunu Bilin Ve Unutmayın, Bir Şehir Bu kadar Rezil Ettirilemez. Ama Bunu Başardınız. Sizin Bu Yaptığınıza Emek Hırsızlığı Denir. Bundan Böylede Genç Meterisliler Grubuyla da Yıldızınız Nasıl Barışacak. Çok Merak Ediyorum” dedi.