Tarihi ve turistik merkezleri ziyaret etmek amacıyla Nevşehir’e gelen AK Parti Niğde Kadınlar Kolu Başkanı Reyhan Sayın başkanlığındaki 35 kişilik heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i halen çalışmaları sürdürülen Şifa Meydanı’ndaki çalışma alanında ziyaret etti.
Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini ziyaret etmek amacıyla Nevşehir’e gelen  AK Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın başkanlığındaki 35 kişilik heyet,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ,  Devlet Hastanesi çevresinde oluşturulan Şifa Meydanı düzenleme çalışmalarının sürdüğü ofis alanında ziyaret etti.
Niğde’den Nevşehir’i gezmek için gelen hanımları misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Ünver, Nevşehir Belediyesi’nin Şifa Meydanı’nda yaptığı çalışmalara ilişkin olarak bilgilendirdi. Bu alanda 8.5 milyon TL’lik bir yatırım ortaya koyduklarını vurgulayan Ünver,belediye olarak şehrin 28 farklı merkezinde çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.
AK Parti Niğde   Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, kendilerini bu yoğun iş döneminde kabul ettiği için Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti. Sayın, ziyaretin anısına Niğde’nin tarihi mekanlarını tanıtan bir tablo hediye etti.

Ünver daha sonra AK Parti  Niğde Kadın Kolları  yöneticisi hanımlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.