Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Millet vekili aday adayı, iş adamı Hüseyin ÖDEMİŞ gündeme ve seçime dair açıklamalarda bulundu. 

Ödemiş : " AKP'ye verilen oy HDP'ye Verilmiştir" 
Hüseyin ÖDEMİŞ 2015 genel seçimleri yaklaşırken partisinin atağa kalktığını ve bu seçimlerde patlama yapacağını söyledi.    

Ayrıca gündemden düşmeyen koalisyon haberleri hakkında konuşan Hüseyin ÖDEMİŞ şunları söyledi; Bu seçimler vatan severlerle vatanını satanlar arasında geçecek bir seçim yarışıdır bu yarışta milliyetçi vatan sever Türk evlatlarına büyük iş düşmektedir. Bunun farkında olan iktidar partisi daha düne kadar bütün milliyetçiliği ayaklar altına aldık demesine rağmen milliyetçi oylara talip olduğunu dile getiriyor, bu nasıl bir mantıktır anlamış değilim. Ben soruyorum; bu iktidar partisi başkanlarına ve üyelerine, ( başkanlarına diyorum bilindiği üzere akp nin başkanı sadece sayın DAVUTOĞLU değildir.) Daha düne kadar şehitlere kelle diyorken bir kez Türk'üm demezken milliyetçilere ve ülkücülere hakaret yağdırırken şimdi nasıl oluyor da milliyetçi ve ülkücü oylara talip olabiliyorsunuz. Ben buradan başta ülkücü ve milliyetçiler olmak üzere vatan sever Türk milletine sesleniyorum, akpye verilen oylar aynı zamanda hdp ye verilecektir. Çünkü daha düne kadar açılım adı altında pkk ya tavizler verenler şimdi milliyetçi oyları kazanmak adına hdp yi kötüleyerek siyaset yapmaktadırlar. Bu güne kadar 400 millet vekilinden bahsedenler artık koalisyon hesapları yapmaya başlamış durumdadırlar bu hesap doğrultusunda hdp ile koalisyon içerisine girme ihtimalleri çok fazla artmıştır ki zaten akpnin göstermiş olduğu adaylara bakacak olursak bunu apaçık şekilde görürüz. 

       Öyle ki; Hakkari’de AKP eski milletvekili Mustafa Zeydan'ın oğlu Rüstem Zeydan AKP’den, diğer oğlu Abdullah Zeydan HDP'den milletvekili adayı, Bitlis'te de eski Devlet Bakanı Edip Safter Gaydalı AKP’den, ağabeyi Mehmet Celadet Gaydalı ise HDP’den aday, Şırnak'ta da Birlik ailesinden Rizgin Birlik AKP’den, Leyla Birlik ise HDP’den aday.Elbette ki demokratik bir ülkede yaşıyoruz fakat bu adaylardan da görüleceği gibi, aslında akp ve hdp bir biriyle yarış içerisinde görülüyor olsalar da aslında gizliden gizliye bir koalisyon içerisin delerdir. Ayrıca hdp ve akp reklam filminde aynı kişinin oynaması kimine göre tesadüf olsa da aslında tesadüf değil biz biriz anlamında bilinç altına gönderilen bir mesaj niteliği taşımaktadır.

        Bu koalisyon söylentilerini başka bir yönden ele alacak olursak iktidar partisini destekleyen gazeteci yazar Ali BAYRAMOĞLU'da bir nevi itiraf şeklinde dillendirmiştir Ali BAYRAMOĞLU'nun kendisine sorulan sorulara istinaden demokratik bir ülkedeyiz demokrasi çerçevesinde herkesle uzlaşabiliriz bu hdp de olabilir açıklamalarında bulunmuştur. Kıssacası eskiden olduğu gibi bu iktidar partisi kendilerine yakın medyalar aracılığı ile yapacaklarını dillendirerek gelebilecek tepkileri bertaraf etme çabası içerisindelerdir. İşte bu yüzden bütün vatan sever halkımıza uyarıda bulunuyorum ve tekrarlıyorum akp ye verilen oy hdpye verilmiştir.