Hüseyin Ödemiş Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığı için , MHP Genel Merkezine resmi başvurusunu yaptı.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan Erken Genel seçimlerde MHP'den Nevşehir  Milletvekili Adaylığı için bugün resmi başvurusunu yapan Hüseyin Ödemiş ; 26. Dönem Milletvekili adaylık başvurumuzu mübarek Cuma gününde yapmış bulunmaktayız. 

Vatanımıza, Milletimize ve Partimize hayırlı olur inşallah dedi.

Sayın Ödemiş'e başvurusunun hayırlı olmasını diliyoruz.

Hüseyin Ödemiş kimdir?

1956 yılında Nevşehir ili Gülşehir ilçesi Yeniyaylacık köyünde doğdu. İlkokulu Yeniyaylacık köyünde Ortaokulu da Gülşehir`de okudu. Lise tahsilini Ankara Etlik Lisesinde tamamladıktan sonra 1979 yılında Gazi Eğitim Enstitüsünde (GEE) Sosyal Bilgiler bölümünden mezun oldu.

Daha sonra Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisinde (AİTİA) Kamu yönetimi bölümünde yüksek lisans yaptı. Yüksek lisans süresi içerisinde Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Öğrenci İşleri Şefi olarak memuriyet yaptı. 1985 yılından 1991 yılına kadar Ankara Şehit Nuri Pamir Lisesinde öğretmenlik yaptı. 1991 yılında öğretmenlikten istifa ederek ticarete atıldı. 1996 yılından 2011 yılına kadar Gülşehir İlçesi Yeniyaylacık köyünde Kum Ocağı işletmeciliği yaptı. Ruhsatı bittiğinden dolayı Kum ocağı faaliyetini sonlandırarak aynı adreste iş makinesi alım satım ticareti yaparak ticaret hayatını devam ettirmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.