Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Ödemiş, Nevşehir Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti.

 Ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Eren, dernek üyeleri, Nevşehir civarındaki köy dernekleri temsilcileri ve Nevşehir’den birçok sivil toplum temsilcisi yer aldı. 

Bekir Ödemiş olumlu geri bildirimlerle ziyaretini noktalarken, dernekler ve üyelerinin ortak görüşü şu şekilde oldu;

Birlikteliğimizi aktif kullanabilirsek sonuçları memnun edici olur. Bekir Ödemiş’in Çankaya’dan aday olmasına rağmen gelip bizleri ziyaret etmesi memnun edici. Bizler Nevşehir Ürgüp’ün değişimine, gelişimine ve kalkınmasına Bekir Ödemiş’in projeleri ile şahit olduk. Çankaya’nın da bizim yaşadığımız olumlu değişim ve gelişmeyi Bekir Ödemiş’le yaşayacağına inanıyoruz. 

Ödemiş’in ise konuşmasından satır başlıkları şu şekilde ; Ben bugün buraya ailem olarak gördüğüm hemşerilerimi ziyarete geldim. Hepiniz belediyeciliği iyi bilen birbirinden değerli sivil toplum üyelerisiniz.

Sosyal projeler derneklerin taze suyudur. Sosyal bazlı, kültürümüzün, örfümüzün ve adetlerimizin devamını sağlayan projeler derneklerin çığ gibi büyümesine yardım eder. Bu projeleri uygularsanız toplum arkanızda durur. Biz Ürgüp’de derneklerimizle, sivil toplum örgütlerimizle beraber bunu uyguladık. Kalkınmayı, kalkındırmayı baz aldık. Çankaya’da da bu çizgiden giderek vizyonumuzu ve ufkumuzu geniş tutarak Çankaya’nın gelişimine katkı sağlayacağız. Bu katkıyı da odalarla, derneklerle, sivil toplum örgütleriyle birlikte katılımcı belediye anlayışı ile yapacağız.