2015 Genel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisinden A.Adayı olan iş adamı Hüseyin ÖDEMİŞ 2015 genel seçimlerini değerlendirdi. 

    ÖDEMİŞ, daha önceki öngörülerinde yanılmadığını dile getirerek, partisinin; yurt genelinde oylarını yükselttiğini, memleketinde ise oy oranını % 17.99 dan %27,3 e çıkardığını söyleyerek başta il ve ilçe başkanları olmak üzere, teşkilatına, partisini destekleyerek oy verenlere ve yerel basına, ayrıca kendisi adaymış gibi partisi adına çalışan Deller aşiretine de teşekkür etti. 

     Partisinden, Nevşehir Milletvekili seçilen Sayın Mehmet VAROL'UN başta memleketi Nevşehir'i ve partisine oy veren bütün seçmeni mecliste en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen ÖDEMİŞ, "Nevşehirliler artık vekilsiz değil" dedi. Sayın Mehmet VAROL’A meclis çalışmalarında başarılar diledi.

    7 Hazirandan çıkan sonuç bir mesaj niteliğini taşımaktadır. Akp bu seçim sonucunu iyi okumalı. Koalisyona geri dönüldü. Akp, ya çözüm sürecine devam edecek ya da Genel Başkanımız Devlet beyin de dediği gibi çözüm sürecinden derhal vazgeçip, 17 - 25 Aralık dosyalarının yeniden açılması şartıyla partisi ile milli şur bilincinde koalisyon yapacak, aksi halde erken seçim kaçınılmazdır.

   Öngörüleri ve tespitleri her zaman doğru çıkan Devlet bilincinde ve bir Devlet adamı olan Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ, Devletimizi elbet başsız bırakmayacaktır. Bu hususta devletimizin menfaatleri ve partimizin değerleri doğrultusunda en doğru kararı vereceğinden eminim diyerek sözlerini tamamlayan Hüseyin ÖDEMİŞ "bu sonuçların Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.