Ak Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Av. H. Yaşar Oğuz; 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye’nin istikrarının sürmesi adına önemli olduğunu kaydetti.

 

Siyasete; kişiler bazında yürüttüğüm kamu hizmetini artık şehrim ve ülkemin geleceği, toplumumuzun aydınlık yarınları  için yürütmek ve bu anlamda bu milletin bir evladı olarak üzerime düşeni yapmak ve milletine hizmetin onurunu yaşamak için girdiğini belirten 25. Dönem Nevşehir AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Yaşar Oğuz “Yeni Anayasanın hazırlanarak, yeni Türkiye’nin inşası, başkanlık sisteminin hayata geçirilmesi gibi temel hususlar siyaset heyecanımızı arttırmıştır” dedi.


Aday adaylığı sürecinin ilimiz insanı ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu zorlu ama bir o kadar da hizmet dolu yolun onurla devamını diliyorum” dedi.

7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerin şimdiye kadar yapılan bütün seçimlerden çok daha önemli ve kritik bir süreçte yer aldığını anımsatan AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Yaşar Oğuz şunları söyledi; ” Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini ve toplum içinde huzur ve refahı istemeyenlerin çaba ve gayretleri bu seçimlerde kendini daha fazla gösterecek. Türkiye bu sınavdan da alnının akıyla çıkacaktır. Geleceğimizin belirleneceği bu seçimlerin bütün Nevşehir’li halkımız tarafından bu şekilde  bilinmesini isterim.

”  Ak Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Av. Yaşar Oğuz,  “Yeni ve Güçlü Türkiye‘nin şekilleneceği 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde 25.dönem Milletvekili olmak için Nevşehir'den aday adayı olduğunu ifade ederek  Genel seçimlerin Ülkemiz,milletimiz ve partimiz için hayırlar getirmesini dileğinde bulundu.

 

Her hemşehrim gibi kadim kent Nevşehir'imize gönül bağı ile bağlıyız. Nevşehir ve bizler bir bütünüz. Nasıl ki kendimiz, ailemiz ve sevdiklerimiz için hayallerimiz varsa, doğa ve tarihin bütünleştiği şehrimizin, her yönüyle gelişmiş bir “Dünya Şehri”  olması yolunda hayallerimiz var. Bende  bu hayallerimi gerçekleştirebilmek ve milletime hizmet için  aday adayı oldum.  Bugüne kadar edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi  Yeni Türkiye ‘nin vizyon ve misyonunu devam ettirmek için kullanmak, 2023 hedefi için Nevşehir'imizin heycanını  ve manevi enerjisini meclise taşımak istiyorum" diye konuştu.  

 

"HİZMETTE HOŞGÖRÜ ESASINI BAZ ALDIM"

 

Gerek iki dönem Baro Başkanlığı gerekse tüm meslek hayatım esnasında çeşitli etnik köken, mezhep ve dini inanç farlılıklarının hakim olduğu yerlerde, kardeşlik, barış ve hoşgörüyü  temel alan bir hizmet anlayışını esas aldığına değinen Ak Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Av. H. Yaşar Oğuz, "Hayatım boyunca milletimin içinde ve Onların sorunları, çözüm yolları, birlik ve beraberliği için mücadele ettim. Allah’ın nasip etmesi ve takdiri ve görev verilmesi  halinde bu mücadelemi bundan sonra da meclis çatısı altında, “Yeni Türkiye” hedefleri doğrultusunda, ülkem ve milletimin geleceği için sürdürmek  istiyorum” dedi.

 

Ak Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Av. H. Yaşar Oğuz; 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye’nin istikrarının sürmesi adına önemli olduğunu kaydetti.


"HERKESİN GENEL SEÇİMİ ÇOK ÖNEMSEMESİ GEREKİYOR"

Türkiye’nin yakalamış olduğu güven, istikrarın devamıyla beraber anayasayı değiştirme noktasında da önümüzde tarihi bir fırsat var. İlk defa sivil bir anayasayı yapma şansını yakalamış olacağız. Tabi sadece sivil bir anayasayı yapmak da yetmeyebilir. Türkiye’nin parlamenter sisteminin tartışmaya açılması gerekiyor. 13 yıllık AK Parti iktidarında ekonomideki gelişmeler, ihracat ve üretimdeki artışlar, faizlerin düşmesi, mali tabloların iyileşmesi bir noktada tıkanıyor. Türkiye patinaj yapmaya başlıyor. Bir devinim oluşturmak gerekiyor, buda başkanlık sistemiyle olacaktır. Hızlı kararlar alınıp, etkin uygulamalara geçilmesi noktasında başkanlık sisteminin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bunun anahtarını da 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimle yakalamış olacağız."

 

-BİRLİK VE BERABERLİĞE VURGU-

 

Ak Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Av. H. Yaşar Oğuz konuşmasına şu şekilde devam etti. "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  koyduğu 2023 hedeflerini , Sayın Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Liderliğinde  bir Hukuk Adamı olarak üzerime düşen görevleri  ülkemiz ve Nevşehirimiz  adına gerçekleştirmek istiyorum. Bu kapsamda Anayasa Değişikliği ile Paralel Yapı ile mücadele etmek, Nevşehirimizi ekonomik  ve sosyal alanlarla birlikte manevi olarak da Türkiye’nin gözbebeği haline getirmek, halkın içinden gelen ve halkla olan bir hukuk adamı olarak onların sıkıntı ve isteklerini anlayabilmek, onlarla hemhal olmak , Kan ağlayan müslüman coğrafyasında gözyaşlarının dindirilmesini sağlamak, birlik ve beraberlik  içerisinde güçlü, istikrarlı Türkiye’nin ilerlemesine dair her türlü çalışmada bulunmak hedeflerim arasındadır.

 

Ayrıca  tecrübelerimi halkımızla paylaşmak, Eğitime önem vermek ve  eğitim kurumlarının sayı ve kalitesini artırmak, insan hak ve hürriyetlerini temel almak, bu hakların korunması ve kollanmasında Ülkeme ve Milletime hizmet etmek istiyorum. Ülkemin tüm insanları çok seviyorum. Bu göreve talip olurken sorumluluğumun farkındayım. Cumhurbaşkanımızın da  belirttiği gibi bizler milletimizin hizmetindeki kişileriz .Gün çalışma günüdür, gün birlikte olma günüdür" dedi.

 

Ak Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Av. H. Yaşar Oğuz;

"SORUNLARA ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIM"

 

Ak Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Av. H. Yaşar Oğuz konuşmasını şu şekilde nokladı.  "Vekillik görevini sadece temsil makamı olarak görmekten öte, proje üreten, sorun çözen, elini taşın altına koyan, cesaret ve vakarını halkın iradesinden yana ortaya koyan bir vekil anlayışı ile  çalışmak düsturumuz olacaktır. 

 

Bu zorlu süreçte Nevşehir'li  tüm halkımızın ve bu davaya gönül vermiş kardeşlerimizin vatana ve millete hizmet için çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Bu Kadim şehiri ve Türkiye’yi daha ileriye taşımak  için desteğinize ve duanıza talibim. Rabbimden bu süreci bizler ve memleket için hayırlara vesile kılmasını niyaz ediyor,Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aday adaylığım şahsım, ailem, Nevşehir ve Türkiye için hayırlara vesile olsun.“SEFERİMİZ ZAFER OLSUN” dedi.