Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı’nın bir röportajında Nevşehir merkez belediye başkanlığı için 4 aday adaylarının bulunduğunu açıklamasının ardından gözler bu isimlerin kim olduğunu arar oldu.

Başkan Taşçı’nın bu açıklamalarının ardından kamuoyunda bu isimlerden ikisinin ismi konuşuluyor. Bu isimlerden biri Milliyetçi Hareketin Nevşehir’de tanınmış isimlerinden olan Ömer Ay olduğu iddia ediliyor. Abdullah Çatlı’nın yakın arkadaşı olduğu bilinen Ömer Ay’ın eşi Sevgi Ay’ın da parti de kadın kolları başkanı olması itibariyle de Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkan aday adaylığı konusunda öne çıkan isimlerden biri olduğu belirtiliyor.

Diğer isim ise Doğru Yol Partisinin bir dönem milletvekili adayı ve il başkanlığını yapmış olan Zafer Salgın’ın ağabeyi Seyit Salgın olduğu bildiriliyor. Geçtiğimiz dönemlerde de adından sıkça bahsedilen Seyit Salgın’ın yakın çevresine belediye başkan aday adaylığı konusunda kendisini hazır hissettiğini ve aday adaylığı konusunda ciddi düşündüğünü belirttiği ifade ediliyor.

MHP de bir diğer isim ise Nevşehir de taraflı tarafsız herkesimce dile getirilen ve ilk akla gelen Eski MHP İl Başkanlarından ve NTSO Meclis Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Varol..

Kamuoyunda bir diğer Süpriz isim olarak zikredilen isim ise MHP MHYK Üyesi Sair Solmaz...
Gelişmeleri bekleyip göreceğiz...