Nevşehir Milliyetçi Hareket Partilileri Mahalli Seçimle Birlikte Başarı Sağlamak için Güçlü İsimle Seçimi Kazanacağına İnanıyor.
 

Genci yaşlısı vatan sevdalıları arasında  sözü dinlenen, yıllarca Milliyetçi Duygusunu, Enerjisini Sarf ederken gururla bahseden, ben değil  biz felsefesini Yıllarca Paylaşan, Millet Sevdalısı, Nevşehir insanının  sempatiyle baktığı, başaracağına inanılan, dürüstlüğüne güven duyulan tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunacağı, çalmayıp, çaldırmayacağına, Nevşehir’i yeni bir imaja kavuşturacağına İnanılan ve Müreffeh Türkiye için Milli Birlik hareketinin öncülerinden olan, Halk Arasında En Çok Konuşulan İsmin ÖMER AY  Olduğu,  Teşkilat İçerisinde de Destek Gördüğü Bilinmektedir. Diğer partililerin de bu İsimden Çok Çekindiğini ama Nevşehir için gerekli olan şahsiyet inancıyla  Ömer AY'ın   M.H.P.  den Mahalli Seçimlerde Aday Olmaması İçin Kampanya Başlattığı Gelen Haberlerde.

Nevşehir M.H.P. İl Teşkilatının  Çalışmalarının Bu İsim Üzerinde Yoğunlaştırdığı duyulmaktadır. Nevşehir İli, İlçeleri Ve Beldelerinde Saygıyla Karşılanan İsim Ömer AY Olduğu Yüksek Sesle Seslendirilmekte olduğu Yapılan İstihbaratla Ortaya Çıkmaktadır. Bütün Bu Çalışmalar Diğer Partililer Tarafından Kabul Görmektedir. Ülkücü Hareketin Yerel ve Genel Seçimde Var Olduğunu İspatlamak İçin Elinden Gelen Çabayı Mahalli Seçimde Yapacağı Söylentisi, Heyecanla M.H.P. Teşkilatından Bu İsmin  üzerinde çalışmalarını tamamlayarak Açıklanma yapması beklenmektedir