ADALET VE KALKINMA PARTİSİ ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖMER NAİR’İN MÜRACAATI İLE İLGİLİ BASIN BİLDİRİSİ..

 

1975  yılında Ürgüp ilçesi Karlık köyünde doğdum.İlkokulu Ürgüp Mehmet Diker ilkokulunda,orta okulu ve liseyi Ürgüp Lisesinde okudum.Ertesi  yıl Ürgüp Özdemir Baykal Turizm Eğitim Merkezinde Ön Büro Eğitimi aldım.Yüksek öğrenimimi Eskişehir Anadolu Ünüversitesi Eğitim Fakültesinde  tamamladım.

 

Bilindiği üzere, siyasete girmeden önce 15 Yıllık eğitimci kimliğimin yanı sıra mesleğimle ilgili kamu ve özel sektörde idarecilik ve danışmanlık görevlerinde bulundum.      İlkokul yıllarından itibaren turizmin her kademesinde görev aldım.

 

Resepsiyon memurluğu,Ön büro müdürlüğü,Seyehat Acentalarında enformasyon memurluğu ve devamında Ülkesel Turist Rehberliği Kursu ve Uzun yıllar tüm Türkiye genelinde turist rehberliği yaptım.Rehberlik yaptığım yıllarda Kapadokya bölgesine gelen yerli ve yabancı devlet büyüklerinin ,Askeri heyetlerinin,sanatçılarının,sporcularının rehberliğini yaptım. 9 yıl önce eski evimizi restore ettirerek konaklama sektörüne 11 odalı butik otelimle girdim.Halen Ürgüp’de bulunan butik otelimin yanı sıra turizm  sektöründe küçük çapta ortaklıklıklarım bulunmaktadır.

 

30 Mart 2014 günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK PARTİ den Ürgüp Belediye Başkanı aday adayı olmak için bugün müracaatımı sizlerin huzurunda yapıyorum..

 

Öncelikle şunu ifade etmek isterim;Ürgüp’ün  daha çok hizmete ve yatırıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bunun da yerel yönetimler eliyle daha hızlı bir şekilde yerine getirileceği kanaatindeyim.Ürgüp’ ün değerlerine ve geçmişine sahip çıkan,ahlaktan haberdar, takım ruhuna inanan, değişimi reddetme ile değil saygıyla oluşacağını bilen, sosyal sorumlulukların farkında, hızlanmaya, cesarete ve özellikle risk almaya hazır olan Ürgüp halkı ve Ürgüp esnafı ile aynı dili konuşan ve aynı kaygıları paylaşan ,herkesi hemşehricilik duygularıyla kucaklayan bir birey olarak deneyimimi partim ile paylaşmak, ülkenin yerel yönetim anlayışına yeni bir bakış açısı getirmek, katılımcı ve çoğulcu, herkesi kucaklayan bir yerel yönetim anlayışını hayata geçirmek için ve  bu güzel ilçemize hizmet etmek için  adaylığımı koyuyorum.  Bu kararlılıkla, bu inançla yeni bir yolculuğa başladım. Her başlangıçta bir hayır saklı olduğuna inanıyorum. Aday adaylığı yarışı içinde olacak tüm arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum…

 

                                                                                                      Saygılarımla,

 

                                                                                                     Ömer NAİR