Ak Partinin takvimine göre aday adaylığı müracatı için son 8 gün kala, Ürgüp siyasetinde hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Akpartinin 3. Aday adayı Ömer Nair oldu. 

Bugün akşam saatlerinde Akparti Ürgüp İlçe teşkilatına kalabalık bir heyet ile birlikte gelen Ömer Nair, 30 Mart 2014 yerel yönetimler seçimlerinde Akpartiden belediye başkan adayı olmak için, Aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ürgüp ilçe başkanı Ahmet Koçak’a başvuru dilekçesini teslim eden Nair;

“30 Mart 2014 günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK PARTİ den Ürgüp Belediye Başkanı aday adayı olmak için bugün müracaatımı sizlerin huzurunda yapıyorum..

Öncelikle şunu ifade etmek isterim; Ürgüp’ün  daha çok hizmete ve yatırıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bunun da yerel yönetimler eliyle daha hızlı bir şekilde yerine getirileceği kanaatindeyim. Ürgüp’ ün değerlerine ve geçmişine sahip çıkan, ahlaktan haberdar, takım ruhuna inanan, değişimi reddetme ile değil saygıyla oluşacağını bilen, sosyal sorumlulukların farkında, hızlanmaya, cesarete ve özellikle risk almaya hazır olan Ürgüp halkı ve Ürgüp esnafı ile aynı dili konuşan ve aynı kaygıları paylaşan ,herkesi hemşericilik duygularıyla kucaklayan bir birey olarak deneyimimi partim ile paylaşmak, ülkenin yerel yönetim anlayışına yeni bir bakış açısı getirmek, katılımcı ve çoğulcu, herkesi kucaklayan bir yerel yönetim anlayışını hayata geçirmek için ve  bu güzel ilçemize hizmet etmek için  adaylığımı koyuyorum.  Bu kararlılıkla, bu inançla yeni bir yolculuğa başladım. Her başlangıçta bir hayır saklı olduğuna inanıyorum. Aday adaylığı yarışı içinde olacak tüm arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum…” dedi

Akparti Ürgüp ilçe başkanı Ahmet Koçak ise; Önümüzdeki seçimin Ürgüp’ümüze ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bayramdan sonra aday adayı sayımızda bir artış oldu. Bu demokratik siyasetin bir göstergesi olduğu gibi, aynı zamanda da partimize gösterilen teveccühün de bir eseridir. Ömer Nair’e aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum” dedi.