NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir kamuoyunun Mart 2014 seçimlerine yönelik en çok merak ettiği konu Ak Partinin ilçe ve belde belediye başkan adaylarının ne zaman resmen açıklanacağı.

Son günlerde kamuoyunda yerel basında çıkan adayların belirlendiğine dair haberler üzerine konuyu sorduğumuz Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, henüz resmi bir açıklamanın bulunmadığına dikkat çekerken, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının hemen ardından belde belediye başkan adaylarının daha sonrasında ise İl genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyesi adaylarının açıklanacağını belirtti.

İlçe Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi konusunda Ak Parti genel merkezinin çalışmalarını son aşamaya getirdiğini kaydeden İl Başkanı Sunar, ilçe belediye başkan adaylarının Parti genel merkezince açıklanacağını, belde belediye başkan adaylarının ise teşkilatlarının istişarelerinin de tamamlanmasının ardından il de açıklanacağını söyledi.

Bu açıklamalar için süre vermenin ya da tarih vermenin şu an için doğru olmayacağının altını çizen Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, ilçe ve beldelerin ardından il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adaylarının da yine il ve merkez ilçe işbirliğinde açıklanacağını söyledi.