NEVŞEHİR(MHA) Tarihinin en yoğun dönemini yaşayan AK Parti Nevşehir Teşkilatları aday sıralamalarının belirlenmesinin ardından tarihinde ilk kez 55 aday adayı çıkarmasının sevincini aday adayları ile paylaştı.

Nevşehir Konağında düzenlenen ve AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adaylarının büyük bir bölümünün katıldığı yemekli toplantıda İl Başkanı ve Parti yöneticileri AK Partiye gösterdikleri teveccühten dolayı aday adaylarına teşekkür ettiler.

Düzenlenen yemekli toplantıya Milletvekili aday adaylarından Şenay Gök, Ali Gemici, Nurhan Dülger, Reyhan Memiş, Makbule Atlı, Casim Orman, Ömer Pehlivan, Yavuz Yapar, Ramis Doğan, Hüseyin Varır, Mustafa Arıkan, Ahmet Kars, Hasan Albayrak, Erdoğan Çelik, Mahmut Sami Uluer, İrfan Barut ve diğerleri de katıldı.

Toplantıda Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adayları ile İl Başkanı aday adaylarına teşekkür etti. Yemekli davetin ardından ise vekil aday adaylarına Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programda birer teşekkür plaketi takdim edildi.