NEVŞEHİR(MHA) Demokrat Parti İl Başkanı Dinçer Akgür, geçtiğimiz günlerde Ankara’daki bir toplantıda ilk kez tanışma fırsatı elde ettiği genel başkanından övgü ile bahsetti.

Demokrat Partinin Türkiye’nin temel taşlarından biri olduğunu kaydeden Demokrat Parti İl Başkanı Dinçer Akgür, parti genel başkanlığına getirilen ve partide yeni bir yapılanmaya imza atmak hedefinde olan Parti genel başkanı Gültekin Uysal’ın Türkiye’nin geleceği için önemli isim olduğunu dile getirdi.

Genç olmasına karşın, siyasi arenada kendisini yetiştirmiş bir isim olan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın kişiliği ve karakterinin de oldukça iyi olduğunu ifade eden Demokrat Parti İl Başkanı Dinçen Akgür, “Yıllardır siyasetin içerisinde olan biri olarak sayın genel başkanımızla ilk kez tanışmama rağmen kendisini siyasi atmosferde oldukça olumlu gördüm. Zira genç yaşına rağmen kendisini yetiştirmiş ve siyasi bilgisi de oldukça iyi. Onda bir siyasi lider ışığı gördüm. İnşallah Demokrat Partimizin yeniden Türkiye’nin umudu olabilmesi aşamasında kendisine çok görevler düşeceğine inanıyorum” açıklamalarında bulundu.