Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları ve İl Yönetimi Ortahisar kasabasında vatandaşlarla kucaklaştı.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Mustafa Uğur, İl Başkanı Göksel Taşçı, Ortahisar Belediyesi Başkanı İsmail Genç seçim çalışmalarına Ortahisar kasabasında devam etti. Ortahisar Kasabasında tek tek esnafları ziyaret eden Milletvekili Adayları Varol ve Uğur bölge turizmi ile yakından ilgilenceklerinin ve Kapadokya Bölgesinin özlenen tabloya kavuşturacaklarının sözünü verdiler. Ortahisar kasaba halkı tarafından büyük bir coşku içerisinde karşılanan MHP Milletvekili Adayları Mehmet Varol ve Mustafa Uğur Ortahisar Kasabasını MHP ile yürümeye davet ettiler. Ortahisar Kasabasında vatandaşların büyük bir ilgisinin olmasına sevinen Milletvekili Adayları Ortahisar halkının 2014 Yerel seçimlerinden itibaren MHP ile yürümeye başladıklarını bu kutlu yürüyüşün 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde de devam edeceğine inandıklarını kaydettiler.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ise burada yaptığı açıklamada 7 Haziran seçimlerinde Ortahisar Kasabası halkının yüzünde ki coşku bizleri son derece mutlu etmiştir. AKP hükümeti artık yolun sonuna gelmiştir. Nevşehir’de köylüsü, çiftçisi, esnafı, sanayicisi, kasabalısı, kısacası her kesim AKP hükümetinin sona geldiğinin mesajını ziyaretlerimizde vermiştir dedi.