Nevşehir’in Ürgüp İlçe Adliyesinde Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Çelebi Yılmaz'dan mazbatasını alan Milliyetçi Hareket Parti’den Ortahisar Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Genç, yaptığı açıklamada, 30 Mart'ın kendisi için geride kaldığını söyledi.

MHP’den Ortahisar Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Genç, Bugünden itibaren herkesin başkanı olduğunu belirten Genç, kendisine ve partisine destek veren hemşehrilerine teşekkür ederek, "Ortahisar Beldesine bir birinden güzel projeleriyle hizmetler yapacağız. Ortahisar’a  yakışan güzel projelerimizi belediye meclis üyeleriyle birlikte hazırladığımız projelerle halkımıza hizmete susamış Ortahisar hemşehrilerime günün 8 saati değil günün 24 saatinde hizmet etmek için geldiğini vurguladı. Başkan Genç Ortahisar’da herkesin başkanı olarak 5 yıl hizmet yapacağız. İnşallah Ortahisar’ı Bir Dünya Kenti olma yolunda daha da iyi noktalara getirmeye çalışacağız. Bizim beldemizde dünyanın her yerinden yerli ve yabacı insanlar var. Kardeşliği, barışı, dostluğu görmek isteyenler Ortahisar’lı hemşehrilerim mutlaka görmeliler" diye konuştu.

 

Ürgüp İlçe Adliyesinde Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Çelebi Yılmaz'dan mazbatasını alan İsmail Genç ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte görülüyor.