Nevşehir in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belde Belediye Başkan Aday adayı Yaşar Türkkan Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin en çok okunan ve takip edilen Haber mecrası olan FİB Haber.Com sitemizi ziyaret etti..

Ortahisar da 10 yıl süreyle muhtar olarak görev yapmış bir kişi olarak, kasabamızda yaşayan, sorunlarını da çözümünü de ortaya koyacak projelerimle Ortahisar ı Ortahisarlı hemşerilerimle birlikte yönetmek arzusuyla aday adayı oldum.Allah kasabamız ve hakkımda hayırlısını versin dedi.

Seçimlere yabancı olmadığını belirten Türkkan her zaman kasabamda Halkla iç içe oldum Ortahisarlı vatandaşlarımızın destek ve teveccühleriyle de bu görevi layıkıyla yapacağıma inanıyorum dedi.

Yaşar TÜRKKAN Kimdir?
 
 İşte ÖZGEÇMİŞİ

1971 Yılında Ortahisar da Doğdum. İlk Ve Orta Öğretimimi Ortahisar da Tamamladım. Genç Yaşta Ticarete Atıldım. Ve Askerlik Görevimi Tamamladıktan Sonra Ticarete Devam Ettim. Bazı Sivil Toplum Kuruluşlarında Görev Yaptım. 10 Yıldır Muhtarlık Görevimi Sürdürüyorum. 2007 Yılından  Beri Turizmle   Uğraşıyorum.   Ortahisar Halkının Talepleri Ve İstekleri Doğrultusunda  Kasabamıza Hizmet Etmek Amacıyla Aday Adayı Oldum .

YAŞAR Türkkan