NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ve Partili yöneticiler Demokrat Partiyi ziyaret etti.

Ziyaretlerinden Demokrat Parti İl Başkanı Dinçer Akgür, Merkez ilçe Başkanı Murat Kul ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Isımın ile partililer tarafından karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi heyeti burada bir süre yaklaşan yerel seçimler öncesinde ilimizde yapılması gereken çalışmalarla ilgili sohbette bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, “Ziyaretimizin amacı ilimizdeki tüm siyasi partilerle istişare etmek, ortak aklı ortaya koymak. İlimizde yapılması gereken çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Biz her kesimin düşüncelerine de ihtiyacımız var. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Demokrat Parti İl Başkanı Dinçer Akgür, “Demokrat Parti olarak ülke menfaatleri ne gerektiriyorsa onu yapmaya hazırız. İnşallah çok güzel şeyler olacağı ümidindeyim. Aklın yolu bir” dedi.