NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mehmet Varol gerek fiziki özellikleri, gerekse giyim kuşamları ile birbirinden oldukça farklı özellikler taşıyor.

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına dur durak vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partili Nevşehir Milletvekili adaylarının giyimlerinde ortak buluşma noktası beyaz gömlek.

Varol ve Yüksel genelde siyah takımı tercih ederken, Uğur’un ise lacivert takımı tercih ettiği gözleniyor. Öte yandan kravat seçimlerinde bile üç adayların farklı oldukları gözleniyor. Varol ve Uğur genelde desensiz, göze sade gelen kravat tercihinde bulunurken, Yüksel’in desenli kravat tercihi dikkat çekiyor.

Varol ve Uğur bıyık bırakmadan günümüzde devlet memurunun bile itina göstermediği günlük sakal tıraşı oldukları gözlerden kaçmazken, Yüksel bıyık tercihi ile diğer iki adaydan farklı bir çizgi çiziyor.

Görünen o ki, Milliyetçi Hareket Partili Nevşehir Milletvekili adaylarının tek ortak noktaları önce milliyetçi hareket ardından beyaz gömlekleri.