Hayatın Anlamı Kitap projesi kapsamında yazar okur buluşmaları devam ediyor.
"Oyuncu Anne" lakabıyla bilinen ve yazdığı ebeveynlik kitaplarıyla büyük bir ilgi kazanan Şermin Yaşar, Hayatın Anlamı Kitap Okuma Projesi kapsamında Okuyucularla buluşacak.
Seminerlerinde katılımcılara kendi çocukluğunu, çocukken nelerden mutlu olduğunu, nelere sevindiğini hatırlatıyor. 
Şermin Yaşar 11 Ocak 2018 Perşembe günü Ürgüp Belediyesi sinema salonunda seminer verecek, ardından kitaplarını imzalayacak.

ŞERMİN YAŞAR KİMDİR?

Oyuncu Anne, Yazar

Şermin Yaşar, 1982 doğumlu olmasına rağmen, büyümeyi şiddetle reddeden yazar Almanya’da doğdu. Hep yazar olmayı hayal etti ve hayalinin peşinden koşup Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Aynı alanda yüksek lisans yaptı. Uzun süre reklam ajanslarında reklam yazarlığı yaptıktan sonra yetişkinlerin dünyasının çok sıkıcı olduğunu fark edip; çocuklarla oyunlar oynamaya, bu oyunları yazmaya, masallar anlatmaya, hikayeler yazmaya başladı. Yetişkinler için yazdığı kitapları da var ama, dediğine göre o en çok çocuklar için yazmayı seviyor.

Çocuk edebiyatı alanında yazdığı kitaplar şöyle: Çok Hayal Kuran Çocuk, Dedemin Bakkalı, Dedemin Bakkalı Çırak, Tilki Masalları (Cesaret Sandığı, Uyuyor musun?, Garip Bir Kuyruk)

Yetişkin Kitapları: Başlarım Şimdi Anneliğe, Oyuncu Anne, Ev Yapımı Sihirli Değnek, Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler.