Özbek BBP Merkez İlçe Başkanlığına Atandı

NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisinde bir süredir yapılması beklenen atama yapıldı.

Yerel Seçimlerin ardından eski il başkanı A. Yavuz Uluer’in istifasıyla boşalan il başkanlığına hatırlanacağı üzere Şerafettin Karataş atanmıştı. Bu atama ile birlikte yeniden teşkilatlanma çalışmaları başlatılan partide Merkez İlçe Başkanlığına ise Süleyman Özbek’in atandığı belirtildi.

BBP Genel Merkezince Merkez İlçe Başkanı Süleyman Özbek’in atama yazısının geçtiğimiz günlerde bizzat Özbek’e ulaştırıldığını söyleyen İl Başkanı Şerafettin Karataş, önümüzdeki günlerde yeni merkez ilçe yönetiminin de belirleneceğini ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında da ifade ettiği üzere Partide Temiz Bir Sayfa açtıklarını söyleyen İl Başkanı Şerafettin Karataş, “Partimizde il başkanlığımızın ardından merkez ilçe başkanlığımıza da atama yapıldı. Sayın Süleyman Özbek Kardeşimiz partimizin genel merkezi tarafından merkez ilçe başkanlığı görevine getirildi. Atama yazısı eline ulaşan Merkez İlçe Başkanımız önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulunu oluşturarak kamuoyu ile paylaşacak. Milletimize, İlimize hayırlı olsun” dedi.