AK Parti Nar Kadın Kolları ile haftalık istişare toplantısı AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik'in katılımlarında gerçekleştirildi.

İstişare toplantısında 31 Mart Yerel seçimleri değerlendirildi, önümüzdeki seçim sürecinde yapılacak çalışma programı ele alındı.

İstişare toplantısında konuşan AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamasında; Hizmetleriyle anılmak isteyen bir belediye başkanı olmak istediğini söyledi. 

Başkan Adayı Süleyman Özçelik; "Dava olarak bu memlekete hizmet eden, emek veren, fedakârca çalışan, kadın kollarımızla birlikte Allah’ın nasibiyle beraber aday adaylık sürecinden bugünlere kadar geldik. Ve Cumhurbaşkanımız tarafından sevdalısı olduğumuz Nar kasabamız için belediye başkanlığına aday olarak gösterildik. Allah bu zaman diliminde Türk milletine nasip ettiği inançlı insan, dirayetli insan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu hizmet kervanına katıldık. Bundan sonra da Allah bize bu güzel topraklara hizmet etmeyi nasip etsin. Bizden önce de siyasi görüşü ne olursa olsun bu toprakla ve bu güzel insanlara hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Artık dünü bir tarafa bırakıp, kasabamız adına yarınlarını konuşmalıyız. İnşallah biz de güzel hizmetler yaparız ve yarın güzel sözlerle anılırız. Maksat Allah’ın razısını kazanarak ömrümüz boyunca güzel hizmet yapabilmek. İnşallah güzel bir şekilde anılanlardan oluruz. Şu anda geldiğimiz nokta itibarıyla Nar kasabamızın gelişmesi ve büyümesi adına iktidar gücünü de yanımıza alarak, hemşehrilerimize hak ettiği hizmetlerin kazanılması adına çalışmalıyız bu konuda ne kasabamızın nede hemşehrilerimiz için kaybedilecek vaktimiz yok. Birlik ve beraberlik içerisinde, her daim yapıcı olarak bu zamanı iyi değerlendirmemiz lazım. Bu anlamda 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım tüm hızıyla sürerken önümüzde çok büyük fırsat var. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız bütün teşkilatlarımızla bu dönemi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu anlamda gayretli bir şekilde çalışan kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler sizlerin çalışmalarıyla bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik; Cumhurbaşkanımız, Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla Nar kasabamıza, şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi nasip etsin” ifadelerine yer verdi. 

AK Parti Nar Kadın Kolları Başkanı Zülal Mıhçı ise; Buradan herkese çağrı yapıyorum. Nar'da yaşayan tüm kadınlarımızı AK Parti Belde Başkanlığına davet ediyorum. Misafirimiz olun kahvemizi çayımızı için diyorum. Hedefimiz kadınlarımızın tamamına ulaşabilmek ve onları AK sevdanın bir parçası yapabilmek. Eğer onlar gelemiyorlarsa biz gideceğiz. Sadece evlerine, değil gönüllerine gireceğiz. Biz yerel seçimlerde canla başla çalışacağız. Ve allahın izniyle Süleyman Özçelik'i Başkan yapacağız" dedi.

AK Parti Nar Belde Başkanı Necdet Gülener'de, hedeflerinin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Nar Belediyesi’ne AK Parti bayrağına dikmek olduğunu ifade etti.