Özkonak Belediyesi  "Dövizini bozdur, oyunu boz" kampanyasına destek verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine dolar ve euro yatırımlarını bozdurarak Türk Lirasına çevirenleri teşvik etmek için bir kampanya da Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Belediyesinde başladı.

Dolarını bozanlara ekmek, tüp, kahvaltı, yufka gibi çeşitli hediyelerin yanında traş yapan berberler de ortaya çıkarken, Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Belediyesi de bu anlamlı kampanya ya , "Boz dolarını, Belediye'ye olan Borcunda yüzde 10 indirimin olsun" sloganıyla destek veriyor.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, dolarını bozdurup makbuzunu belediyeye ulaştıranların "Belediye Borçlarında % 10 indirim" yapacaklarını açıkladı.


Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, dolar yada euro bozdurup makbuzunu belediyeye ulaştıran vatandaşların Belediye Borçlarında % 10 indirime gideceklerini müjdeledi.

Özkonak Belediyesi olarak bugün AK Partili, MHP'li, CHP'li Belediye Meclis üyelerinin tamamının oy birliği ile aldığı karar neticesinde, Milli birlik ve beraberliğimize katkı sağlamak ve Reisimizin çağrısına destek olmak için döviz bürosundan euro yada dolar bozduran her vatandaşlarımıza Özkonak Belediyesine olan borçlarında % 10 indirim yapılacağını ifade etti.

Başkan Yürekli, “Vatandaşlarımız euro ve dolar bozdurarak hem Türk Lirasını güçlendirecek, hem de borçlarında indirimden faydalanacak” dedi.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, “Dövizin hızlı yükselişi karşısında Türk Lirasının değer kaybetmesine karşılık Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrı üzerine vatandaşlarımız dolarlarını bozdurup TL'ye çevirmeye başladı. Biz de, çığ gibi büyüyen bu kampanyaya Özkonak Belediyesi olarak kendi tarzımızda bir destek vermek istedik. Dolar bozduran vatandaşlarımız, makbuzlarını belediyemize ilettikleri koşulda, kendi adlarına Belediyemize olan borçlarında % 10 indirim uygulayacağız... Herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Miktarının hiç önemi yok. Önemli olan ekonomimize katkı vermek, dış güçlerin ülkemiz üzerindeki kirli oyunlarını bozmak” diye konuştu. 

Yürekli, Son olarak Haydi Nevşehir 15 Temmuz'da kazandığımız ikinci kurutuluş mücadelesini Ekonomik olarak taçlandıralım. Dövizi bozdurup oyunu bozalım. Reis'e ve ülkemize güç verelim çağrısında bulundu.