Safları sık tutmak için yürekler bir olması lazım…Şeytan bizim aramızda yok biz aramızdaki şeytanları attık.Seçim bitince daha net açıklamalarda bulunacağım...

-Vatandaşa tehditle oy istem talebi …Sarraflar çarşısında işyeri ruhsatı vermeyiz diye tehdit etmişler.Buradan üyelerimize sesleniyorum arkalarında dim dik bir odamız var.Hiçbirşeyden korkmasınlar ben söz veriyorum yeter artık Nevşehir bir korku imparatorluğu kurdular ayıp ben tüm üyelerimin arkasındayım.Hiç merak etmesinler…İşte sebze hali bedelinin hali,yeşil alanlar konusu biz hepsini dosyalayıp hazırladık biz seçimlerden sonra bunları hepsini sayın Başbakanımıza vereceğiz.Kimseye tehdit terör havası estiriliyor rakiplerim işte üyemi sıkıştırıyorsun böyle seçim olur mu? Tekrar ediyorum Tüm Nevşehirli iş adamlarına sesleniyorum hiç kimseden korkmayın Ben Arif Parmaksız olarak yanınızdayım. Yeter ki seçimlerde seçileyim.
-
Ya hepsinin bende dosyası var kim ne yapmış ne etmiş cd si var,dosyası var sayın Başbakanımıza bu durumu anlatacağım...
-
Eğer Oda seçimleri için yapılan tehditleri inkar ederlerse Ben yine çıkar kamuoyuna pazartesi günü ispat ederim.Yaptıklarını kime ne söylediklerinin hepsini açıklarım...
-Bu durumlardan açıkcası 
Kendiyle beraber gezenlerde rahatsız ...
-
Sıkıntıyı gördü Bakan Şimşek Nevşehir de Esnaf gezileri iptal etti.Sıkıntıyı gördü ve gezilerini iptal etti.Tehditten dolayı baba oğlundan kardeş kardeşten ayrıldı bu tehditten dolayı…

-Milletin bütçesiyle belediye hizmeti ilerlemez….Eğer Allah nasip ederde üyelerim teveccüh gösterirlerde ben tekrardan NTSO Başkanı olursam bundan sonra her iş hukuk kurallarıyla ilerleyecek.

Belediye Nevşehir de iş dünyasındaki baskı ve tehditler varken sesini çıkarmıyor.Hem Belediye Meclis üyesi hem de NTSO Meclis Başkan yardımcısı olarak  Sayın Yakup Zağlanmış Nevşehir iş dünyasının sıkıntılarına neden karşı çıkmadı..Şimdi nasıl olurda Nevşehir iş dünyasının hakkını savunabilecek.

Yapmadık derlerse ben çıkar firma firma isim isim açıklarım dedi.

-Parmaksız:Keser döner sap döner bu devir bir gün biter …Ben bunları üst mercilere anlatacağım bu benim tabii hakkım.

-Nevşehir halkımız iş dünyamız akıllıdır.

-İş Adamı mantığıyla düşünen bir insan iş dünyasının seçimlerine siyasetin karışmasını istemiyor..

-Bakın yeni 80-85 odalarda seçimler yapılıyor ve hangi ilde siyaset oda seçimlerinde karışmış ise orda siyasetin karıştığı şehirde oda bakan adayları seçimleri kaybettiler.Nevşehir de de öyle olacağına inanıyorum.

-Diyelim ki Zağlanmış yarın seçimlerde Başkan oldu. Bende iş adamı olarak bir problemim adına Belediyeye gittim sorunumun çözümü için sıkıntımı Zağlanmış a anlattım.Şimdi hem Belediye Meclis üyesi hemde Oda başkanısın nasıl ve ne şekilde bir çözüm bulacaksın?