NTSO Meclis Ve Yönetimi Nevşehir Milletvekillerine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş başkanlığında gerçekleşen ziyarette NTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin yanı sıra Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis Üyeleri de  hazır bulundu.

Nevşehir Milletvekilleri Sayın Mustafa Açıkgöz, Sayın Av. Murat Göktürk , Sayın Av. Ebubekir Gizligider tarafından karşılanan heyet ile samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı PARMAKSIZ heyete gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini ileterek, “1 Kasım seçimlerinden sonra halkımız iradesi ile seçilen üç Milletvekilimize de hayırlı olsun, kendilerine yeni yasama yılında başarılar diliyoruz. Nevşehir’e dair her türlü projede Oda ve Borsamız ile birlikte sizlere destek olacağımızın sözünü buradan veriyorum. Her zaman omuz omuza çalışmaya hazırız.” Şeklinde konuştu.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce yaptığı konuşmasında “Allah bizlere hep birlikte çalışmayı ve güzel işler yapmayı nasip etsin. Milletvekillerimize ve Nevşehirimize hayırlı olsun” dedi.

Heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Milletvekilleri bu ziyaretin bundan sonra yapılacak olan ortak çalışmalara bir başlangıç oluşturması temennilerinde bulunarak,  Nevşehir’de özlenen birlikteliği sağlamak için kendilerine düşenleri yerine getirmekte hazır olduklarını belirttiler.

Niğde Milletvekili Sayın Erdoğan Özegen’in de iştirak ettiği öğle yemeğinin ardından gerçekleştirilen toplantı  günün anısına hediyelerin sunulması ile sona erdi.