AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Merkez kapalı pazar yerini gezerek hem pazarcılarla sohbet etti, hem de alışveriş yaptı. 

Nevşehir Halk Pazarı’nı gezen Milletvekili Açıkgöz, hem pazar esnafıyla hem de pazar alışverişi yapan hemşerileriyle sohbet ederek, gündeme ilişkin hemşerilerinin görüşlerini aldı. 

Açıkgöz, pazardaki esnafa "hayırlı işler, bereketli bol kazançlar" dileklerini iletti.

Pazar alışverişi yapan vatandaşlar ile de bir süre sohbet eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir Kapalı Pazar Yerimizde hem alışverişimizi yapıyor hem de hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz.“Anadolu’muzun kadim geleneği ahiliği yaşatan esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek;ailecek, huzur, sağlık, sosyal mesafe, temizlik ve hijyenik ortamda alışveriş yapan hemşerilerimizle de sohbet ettik" dedi.

Açıkgöz, Nevşehir pazar esnaflarının ahilik haftasını kutladı

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'in de eşlik ettiği ziyarette esnafların Ahilik haftasını kutlayan Milletvekili Açıkgöz; "Ahilik; çalışmaktır, dürüstlüktür, ustalıktır, zanaatkarlıktır. Çalışan, üreten,büyüyen Türkiye neler yapabiliyor hepimiz görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedefimizle Güçlü Türkiye yolunda çalışmaya devam edeceğiz, kazanan Türkiye olacak" ifadelerine yer verdi.