Protokol den Onay aldı Aday oldu.

Ömer Altıntaş Nevşehir in Uçhisar kasabası yukarı mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Uçhisar yukarı mahalle muhtar adayı Ömer ALTINTAŞ FİB Haber merkezini Ziyaret etti.

Uçhisar için çok önemli projelerinin olduğunu üst makamların desteği aldığını sıra yukarı mahalle halkına geldiğini ifade etti.

Ömer Altıntaş 1981 Uçhisar doğumlu olup 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Uçhisar Yukarı mahallesinden muhtarlığa adaylığını açıkladı.

Altıntaş,Benim kimden ne eksiğim var aslında gecikmiş olmasaydım Uçhisar Belediye Başkanlığınada aday olmayı düşünüyordum dedi.

“Alem UÇHİSAR’sa Kral Benim…”

Herşey Uçhisar için kazanan Uçhisar olsun diyen Ömer Altıntaş Alem buysa Kral Benim Uçhisarın bir evladıyım içinizden biriyim dedi.Muhtar adayı Ömer Altıntaş Uçhisar kasabamıza bundan önce hizmet vermiş bütün belediye başkanları ve muhtarlarına da sonsuz teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun dedi.Altıntaş Uçhisar Belediyesi için Osman Süslü yü tekrara görmek istiyoruz dedi.

Biz önceki muhtarların yapamadıklarını yapmaya geliyoruz.Uçhisar sevdalısıyız ve uçhisara hizmet için geliyoruz.Milletimin elması üzümü motoru çalınıyor muhtar olunca önce hırsızlıklrı engeleliyeceğiz dedi. Önce çalışmamıza dedelerimizin ebelerimizin çaylarını içecek hayır dualalrıı alıp destekleriyle yola çıkacağız dedi.

Ömer Altıntaş en büyük hedefinin Sayın Başbakanımıza gitmeyi hedefliyoruz dedi.

Yerel seçimlerde % 99 kazanan ben olurum değerlendirmesinde bulunan Muhtar Adayı Altıntaş iddiasını ortaya koydu.Aza listesini de yakında basın açıklamasıyla kamu oyuna duyuracağını söyleyen Altıntaş AK Parti İl Başkanım Kazım bey,İlçe Başkanım Salih Açıkgöz e de sevgi saygı şükranlarımı gönderiyorum dedi.