Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın , Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenlendiği proje tanıtım toplantısına katıldı.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Nevşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ nın‘ Bir Hayalimiz Var Nevşehir’ başlığı altında yapacağı projelere ilişkin bilgiler verdiği proje tanıtım toplantısına,  61, 62, 63, 64 ve 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetlerinin Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapan AK Parti İstanbul Milletvekili  Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti il, ilçe ve belde teşkilat yöneticileri, AK Parti ilçe ve belde belediye başkan adayları ile çok sayıda vatandaşın katıldı.

Proje tanıtım toplantısı öncesinde tanınmış Nevşehirli sanatçı Kürşad,  AK Parti Belediye Başkan adayı Rasim Arı için bestelediği şarkıyı seslendirdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunu tamamen dolduran vatandaşlara seslenen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, gönül belediyeciliği esaslı çalışmalarında bir büyük gülistan olarak değerlendirdikleri kadim şehir Nevşehir’de, yeni gönüller kurmak için bu yola çıktıklarını anlattı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, daha sonra  Yenilenen Nevşehir, Turizmin merkezi Nevşehir, Sağlıklı ve Çevreci Nevşehir, Kültür ,Sanat ve Spor Merkezi Nevşehir ve Sanayi ve Ticaretin Merkezi Nevşehir ana başlıkları halinde hayata geçirmeyi planladığı 50 projenin sunumunu yaparak ,katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi.

Proje tanıtımından sonra konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, açıklanan bu projelerle Nevşehir’in her alanda ciddi gelişmeleri ortaya koyacağını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde tüm projelerin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Açıkgöz, AK Belediyecilik Proje Tanıtma Toplantımızı hemşerilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Nevşehir’imizi, Rasim Arı ve AK Belediyelerimizle daha büyük hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.

"Sâhipsiz olan memleketin batması haktır; 
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır.”

Zillet ittifakına Nevşehir’de ve tüm Türkiye’de aziz milletimizin 31 Mart’ta gereken cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur. 
Milletimize anlatacak projeleri olmayanlar kol kola girmiş geziyor. Bugün vizyon projelerimizi aziz hemşerilerimizle paylaştık. Milletimizin takdirine sunduk. Milletimiz, şehirlerimizin özelinde tüm Türkiye’ye sahip çıkacaktır. Allah’ın izniyle kazanan milletimiz olacak, kazanan Türkiye olacak.
#Belediye İşi Gönül İşi #Rasim Arı Nevşehir"" dedi.

Ak Parti hükümetleri döneminde Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde de bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’da, 31 Mart seçimlerinin Türkiye açısından büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Proje tanıtım toplantısı daha sonra toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.