AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Özel Kapadokya Hastanesini ziyaret ederek, hastalara sağlık, sıhhat ve afiyet; hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu. 

Gerçekleştirdiği hasta ziyaretinde hastalar ile tek tek ilgilenen Belediye Başkan Adayı Arı, hastane personelleri, hasta ve yakınları ile sohbet etti, hastalarla moral verdi. 

Hastalara ve hasta yakınlarına 'geçmiş olsun' dileklerini ileten AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın özellikle küçük çocuklarla ve yaşlılarla yakından ilgilendiği gözlendi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Rasim Arı; "Bugün Özel Kapadokya hastanemizi, çalışanlarını, hastalarımızı ve ziyaretçilerini ziyaret ediyoruz. Elhamdülillah herkes şunu söylüyor, özellikle sağlık noktasında Türkiye çok değişti. Yeni Türkiye olarak herkes hastanelerden, hizmetlerden çok memnun. Bu da bizim için çok büyük onur ve gurur. Hedefimiz 31 Mart Yerel seçimleri ile birlikte daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Cumhurbaşkanımız, daha güçlü AK Parti ile beraber Nevşehir'imizde güzel ve kalıcı işlere imza atarak daha hızlı bir şekilde yolumuza devam etmek. Burada en önemli görev tabii ki vatandaşlarımıza düşüyor. 31 Mart Pazar günü herkesi sandıklara oyunu kullanmaya davet ediyoruz. Oy kullanmak çok önemli, tek bir oy bile çok kıymetli. Şimdiden 31 Mart Yerel Seçimleri ülkemiz, Nevşehir'imiz için hayırlı, mübarek olsun. Rabbim yolumuzu açık eylesin” dedi.

Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi ve K.B.B Uzmanı Op. Dr. Fatih Yakut tarafından ağırlanan Arı, hastane çalışanları ile de bir araya gelerek yerel seçimlerde destek istedi.

Arı'ya ziyaretlerinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolşamaz ve partililer de eşlik etti.