AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı yaptığı açıklamasında; "Nevşehir'de, ne dedikoduya, ne dedikoducuya, nede fitneye asla prim vermeyeceğiz. Allah'ın izniyle biz birliğimizi koruyacağız, kardeşliğimizi güçlendireceğiz. Bu şehiri  barışın, istikrarın, refahın ve kardeşliğin tavan yaptığı mutlu bir Nevşehir yapacağız." dedi.

Arı, “Biz dedikodu siyaseti yapan bir parti değiliz buna izin vermeyeceğiz” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, "Allah nasip ederse, göreve geldiğimizde, Nevşehir'de her alanda değişim ve dönüşüm gerçekleştireceğiz. Adaletli, herkese eşit, kimseye karşı önyargısı olmayan, kavgaya ve dedikoduya prim vermeyen bir belediye başkanı olacağım. Nevşehirliler huzur istiyor, bizden hizmet bekliyor "dedi...

Arı: "Herkesi kucaklayacağız..."

Arı açıklamasında şunları dile getirdi; "Bizim için sadece AK Parti'li değil, MHP'li, CHP'li SP, DP'li BBP'lisi İYİ Partilisi'de bizim kardeşlerimiz. Biz hiçbir ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklayacağız ve "Herkesin Başkanı" olacağız.

Biz şehrin Şehr-ül emini olarak bütün memleketimizde yaşayan insanların, dünde yaşamış olan insanların, yarın yaşayacak olan insanların belediye başkanı olmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Herkesi kucaklayacağız ve AK Parti Gönül Belediyeciliği ile buluşturcağız. Herkesin gönlünde taht kuracak bir yönetim anlayışına adil adaletli, şeffaf, sürdürülebilir ve denetlenebilir bir yönetim formatında inşallah önümüzdeki süreçte hep birlikte el ele vererek gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Arı: 'Nevşehir'de dedikoduya, fitneye asla prim vermeyeceğiz'

Dedikodudan prim yapanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Geçmişte yaşanmış ufak tefek kırgınlıkları küsgünlükleri bir kenara bırakacağız. Dedikoduya, fitneye asla prim vermeyeceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Nevşehir olarak daha güçlü olacağız. Başarıdan başarıya koşacağız." dedi.