AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, sosyal medya üzerinden evlerine davet eden öğrencilerin talebini kırmadı. Menemen yemeye davet eden öğrencileri evlerinde ziyaret eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, önlük giyip kendi elleriyle menemen yapıp gençlerle birlikte yer sofrasına oturdu.

Ziyaret esnasında gençlerle samimi bir şekilde sohbet eden Arı'nın sürprizi karşısında çok şaşıran öğrenciler, "Geleceğini düşünmemiştik ama davetimize icabet edeceğini öğrenince çok sevindik. Menemenlik malzemeyi aldık, kendisini bekledik.  Ancak hem geldi hem de menemeni kendi elleriyle yaptı. Çok mutlu olduk. Bu sürprizi ömrümüzün sonuna kadar unutmayacağız" dedi.

Kollarını sıvayarak ocağın başında menemenin başına geçen Arı, bol yumurtalı bir menemeni gençler için özenle yaptı. 2000 Evler Mahallesinde gerçekleşen birliktelikte, öğrencilik dönemlerini hatırladığını ifade eden Arı, yemek yapmada ki becerisini de ortaya koydu. Kendisini evlerine davet eden öğrencilere teşekkür eden Arı, öğrencilik dönemlerinde ki anılarını da anlattı.

Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ni tercih edecek ögrenci arkadaşlar adına tercih kılavuzuna bir dipnot düşelim lütfen; -Belediye baskan adayı kendi elleriyle menemen yapıp öğrencilere ikram ediyor " dedi.