AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Kapalı Pazar yerini ziyaret etti ve pazar alış verişi yaptı.
Kapalı Pazar yerindeki pazarcıların tezgahlarını tek tek ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Arı hem vatandaşlarla hem esnafla sohbet edip onların talep ve  sorunlarını dinledi. Rasim Arı pazar alış verişini yaparken vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.
Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı zaman zaman tezgah başına da geçip vatandaşlara sebze ve meyve tarttı.
Eskiden sebze ve meyve sattığını bu mesleğin zorluklarını çok iyi bildiğini ifade eden Arı, "Hayatımın unutamadığım dönemlerinden biri de İstanbul'da meyve, sebze sattığım dönemlerdir. İstanbul sokaklarını bu meslek sayesinde karış karış bilirim. Bir çok meyve ve sebze sattım en çok da karpuzdan anlarım.
Rahmetli Unakıtan'ın Maliye Bakanlığı döneminde bana Bakan Danışmanlığı görevini teklif etmesinin ardından pazarcılığı bıraktım ve Maliye Bakanlığında Bakan Danışmanı olarak görev yapmaya başladım. İnsanlar hangi işi yaparlarsa yapsınlar o işi en iyi şekilde icra etmeye gayret göstermeliler. Biz de hamdolsun elimizden geldiğince yaptığımız her işi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Bu anlamda vicdanen çok rahatım" şeklinde konuştu.