Radyo 50´de Rasim Arı’nın konuşmalarından satır başları:”

*Sözümüz söz !

Bu şehri tüm ülkede hatta tüm dünyada her zaman gündemde tutmaya devam ve bu a şehir haline dönüştürebilmekedeceğiz.Sevdamız olan Nevşehir'i hak ettiği markmemleketin güzel insanlarının yüzünde bir tebessüm bırakabilmek emleket , Mmizi gerçeğe dönüştürme zamanı.dedik ve şimdi hayalleri #BirHayalimizVariçinüklenip Gönüllere dokunmaya, sevdamızı sırtımıza ySevdamız adına mücadele etmeye devam ediyoruz.

.an koşuyoruz ve yorgunluk yok hamdolsunAşkın

*Nevşehir’in dört farklı bölgesinde açacağımız Hanımlar Lokalinde Nevşehirli bayanlarımızın yaptıkları ürünler Nevşehir Kalesi’nde satışa sunulacak, elde edilen gelir Hanımlar Lokalinde çalışan bayanlarımıza dağıtılacak.

*Nevşehir’in özellikle yeniden takımların en favori kamp merkezi olabilmesi için projelerinin olduğunu aktaran Rasim Arı şehir merkezinde turizmi canlandırılabilmesi için Dünyanın en büyük yer altı şehrini faaliyete geçireceklerini,

*Nevşehir’den geçen hızlı treni kullanan turistin yer altına kolayca ulaşabilmesi için çeşitli düşüncelerinin olduğunu ifade eden Rasim Arı, merkezdeki otopark ve araç yoğunluğunun önlenmesi için de proje hazırladıklarını vurguladı.

*Nevşehir’e yeni stat yapılması içinde yoğun çaba harcayacaklarını ifade eden Rasim Arı aday gösterilmemesi durumunda ise aday olacak kişiye destek vereceklerini belirtti.

Rasim Arı , Ayşe Paslanmaz´a “Radyo 50´in tasarım ve dekorasyonunu çok beğendiğini, radyonun ulusal bir havası bulunduğunu, güzel ev sahipliği içinde ayrıca çok teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar” diledi.

Radyo 50 Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Paslanmaz ise başkanlığa aday olacak tüm isimlerden Nevşehir’i kalkındıracak projeler üretmesini beklediklerini ifade ederek Arı’ya başarılar diledi.