AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 14 Tıp Mart Tıp Bayramı nedeniyle Nevşehir Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti... Sağlık çalışanları ve hastalarla sohbet eden Rasim Arı, onlara karanfil vererek gönüllerini kazandı. 

Eşi Melek Arı hanımefendi, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar'ın da eşlik ettiği ziyarette, Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarının bayramını kutlarken, hasta ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Oldukça sıcak bir şekilde karşılanan Başkan adayı Rasim Arı'ın samimi tavırları ve bu anlamlı ziyareti sağlık çalışanları ile vatandaşların gönlünü kazandı. Yaşlısından gencine, engellisinden kadınına herkesi ziyaret eden Başkan adayı Arı, sağlık çalışanlarıyla bol bol sohbet etti, vatandaşların sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmedi.

Ziyaretinin ardından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı:“Sağlığımızı emanet ettiğimiz, çok kutsal görevi yerine getiren, hayati bir misyon yüklenen tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ne diyordu Kanuni Sultan Süleyman: "Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ işte bu söz sağlığın önemi ve sağlık sektöründe bizlere hizmet eden bütün sağlık personelinin önemini göstermektedir. Bu kutlu vazifeyi yerine getiren tüm çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalar diliyorum.” şeklinde konuştu.