Rıdvan Köybaşı, Nevşehir AK Parti İl Başkanı Av.Kazım Sunar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz e başvuru dosyasını teslim ederek " AK Partiye güveniyorum" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanlığına yakışır olarak görev yapmaya talibim yenilikler Nevşehir e yakışır ve ben AK Partimizle Yenilikleriyle Nevşehir halkıma hizmet etmek adına teveccühlerle birlikte aday adayı oldum dedi.

AK Parti Nevşehir Görüşmelerimiz daha önce daha sık sürerken Ankara da olmam nedeniyle görüşmelerimiz seyrekleşti...

"Asla biz birbirleimize Rakip değiliz kimseyle aramızda Küslük yok,Belediye Başkanı ve Milletvekilleriyle daha önce daha sık görüşüyorduk Ankarada olmam nedeniyle tabi bu biraz seyrekleşti..."

Belediye Başkanı olursam vatadaşlarımızla görüşmelerimiz konusunda en ufak bir sıkıntı olmayacak.Telefonla dahil arandığımda mutlaka karşılarında şahsımı Rıdvan Köybaşı nı direkt görebilecekler.

AK Parti teşkilatlarında görev alan Belediye Başkanlarımız,Milletvekillerimiz,İl,ilçe yönetimi,Meclis üyelerimiz,il genel merkezi üyelerimiz hepsi birden teşkilat üyelerimizdir biz biribirimiize asla rakip değil hizmet adına gönüllü birer elçileriz herkes bizim kardeşimizdir dedi.Bu bir bayrak yarışıdır ve ancak görev değişimidir . 

Makamlar ilelebet oturulacak makamlar değildir Milletvekilliği de Belediye Başkanlığı makamıda hizmet makamlarıdır.Burada ikisininde biri yukarıda biri aşağıda gibi bir değerlendirme yanlış çünkü amaç her ikisisndede Halkımıza hizmettir.Bizler kadere inananlarız.Eğer kaderimizde Belediye Başkanlığı görevi yapmak varsa tüm dünya karşınızda olsa kimse engelleyemez tam tersi tüm dünya yanınızda olsa kaderde yoksa başkanlık olmaz..
Bizi herkes tanıyor ben değişmedim Rıdvan Köybaşı olarak neler yapabileceğimi de herkes biliyor.
Eğer bu görev olmassa biz yine Nevşehir de kopmamaız mümkün değil.

Memleketimize bayrak değişimi ve hizmet yarışında görev takdir buyrulursa bu görevi memleketimize en güzel şekilde yapmayı arzuluyorum. 

2014 Yerel seçimlerinin ülkemiz şehrimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Rıdvan Köybaşı nın Aday Adaylık Resmi Başvurusunun videosu birazdan FİB Haber.Com da olacak...