MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE YÖNETİM KURULU BASIN AÇIKLAMASI.

Türkiye  Cumhuriyeti  Devletinin  Yürütme  kurumu  başında  bulunan mevcut hükumet  akp  iktidarı son gün günlerde gerek görsel medya, gerek yazılı medya, gerekse yetkili ağızların tevili açıklamalarından da anlaşılan odur ki iktidarın vekilleri, bakanları, bürokratları ve bunların yakınları topluma gösterildiği gibi hiç de masum yada bizlere yansıtıldığı gibi sadece ve sadece hizmet ehilleri değillermiş, akp iktidarının pandora  (kara) kutusu açılınca gözler önüne çıkanların (((gerçekliği))) Devletimize ve Milletimize çok derin yaralar açacağından korktuğumuzu ifade etmek isteriz. Bu gelişmelerin selamete çıkmasını ister gözüken iktidar mensuplarının uygulamalarını kabul etmek hiç mümkün değildir. Şöyle ki ;  Bu çirkinliğe adı geçen bakanların derhal istifa ederek soruşturmaya selamet kazandırmaları gerekirken, tam tersi Emniyet mensubu ve yargı mensubu görevlilerinin görevlerinden el çektirmeleri yada görev yeri değiştirilmeleri bizlerin kafasında oluşan soru işaretlerinin derinliğini daha fazlalaştırmıştı. Akp iktidarı on bir yıl TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'ni yönetmektedir,vatandaşımıza deve de bir tüy misali katkı sağlama şaşalı görüntüleri ile gizlenen icraatların öbür yüzün de ise  partililerine menfaat ve çok yakın teşrifi mesai yandaşlara en büyük dilimli pasta teminin şekli son günlerde yaşamış olduğumuz olaylar ortaya çıkmış oldu. TÜRK milletinin  bu hadiseleri unutmayacaklarını temenni ederek mahalli seçimlerde gereken cevabı vereceklerini içtenlikle inanmaktayız....

                Soruşturma aşamasında olan konuya ve içeriğine yorum yapmak doğru değildir. Ama gördüğümüz uygulamaların ne realitesi nede yakışanı bu değildir. Yakın tarihimizde yine aynı iktidar mensuplarının yaptığı yanlış uygulamalarına toplum inisiyatifinde kabul gösterme adına denmişti ki Türkiye Bağırsak temizliyor. Çok yakında yapılan bu temizlikten sonra şimdi neresini temizliyor? ve yine denmektedir ki bize ALLAH cc yeter. Bu basiretsiz ve talihsiz açıklama her şeyden daha çok yadırganacak bir durum. ALLAH cc cümle iman edenlerin kortuğu ve merhametine sığındığı vedahi ezelden ebede kadar tek hükümrandır. Bu cahiliye açıklama yada savunma hiç olmadı, hiç yakışmadı o güzide makam da bulunan kişiye.

                 Şaşkınlığımızı gizlemede cidden zorlanıyoruz ! Çünkü ; Bakanlık görevlileri bizce bir takım temizlik ve dizayn işlemlerinden sonra istifa etme nezaketini gösterme zahmetinde bulundular. LÜTFETTİNİZ zahmet ettiniz.

 

                 Bizler uygulamaları ve açıklamaları    ESEFLE    kınıyoruz, ve diyoruz'ki !!!

 

                 ŞABKA DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ,   ARTIK YETER .
 
                                                                                     M.H.P AVANOS İLÇE YÖNETİM KURULU.