SP Nevşehir İl Sorumlusu Duran Soyuğur

“Herkesin İkinci Partisiyiz”

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Genel idare kurulu üyesi, Nevşehir sorumlusu Duran Soyuğur, geçtiğimiz günlerde ilimizde de yapılan tarama çalışmalarını değerlendirirken, yaklaşan seçimler öncesinde partilerinin ciddi oranda vatandaş tarafından teveccüh gördüğünü dile getirdi.

Saadet Partisi Nevşehir il teşkilatında gündeme dair sorularımızı cevaplandıran Saadet Partisi Genel idare kurulu üyesi, Nevşehir sorumlusu Duran Soyuğur, AKP’nin alternatifinin MHP ve CHP olmadığını, herkesin gönlündeki alternatif partinin Saadet Partisi olduğunu ifade etti.

İktidarın vatandaşına verdiği sözlerin hiçbirini yerine getiremediğini ve başta ekonomi olmak üzere vatandaşın her konuda ciddi sıkıntılarla boğuştuğunu söyleyen Soyuğur, “Türkiye genelinde bütün illerimizde ve 971 ilçede söz konusu tarama yapıldı. 3 gün boyunca süren çalışmalarımız partimiz açısından son derece olumlu geçti. Seçim sonuçlarına göre partimizin % 1.5 oranında oy alması partililerimizin morallerini bozmuştu. Bu anket çalışmaları ile aynı zamanda teşkilatlarımız vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı da elde etti. Vatandaşların bizlere bakış açısı çok farklı. Herkesin ikinci partisi Saadet Partisi. Fakat bir hareketlilik bekliyor. Kimse AKP’nin alternatifi ne CHP ne de MHP. Yerel seçimlere yönelik hazırlıklarımız büyük bir süratle devam ediyor. Herkes bizi çok seviyor. Çünkü biz bu insanları aldatmadık. Olmayacak şeyler vaat etmedik. Türkiye de şu an 79 Milyon adet kredi kartı olduğu söyleniyor. 17 Milyonu takipte, 1.5 milyonu ise icrada. Bizim dönemimizde oluşturulan havuz sistemi ile insanımız ekonomik olarak nefes almıştı. Biz kendimizi tanıtamamaktan yana şikayetimiz var. Üzerimizde bir ambargo uygulanıyor. Medya bizim haberlerimizi vermiyor. Saadet Partisinin hızla yükselişe geçtiğini bu seçimlerde herkes görecek. Herkesin gözü bizde. Herkes bizi yedek tutuyor. İktidar söylediklerinin hiçbirini yerine getiremedi. Üniversite öğrencilerinin yurtlarda yaşantısına eleştirilerde bulunuyor. Oysa ki zinayı serbest bırakanlar da bunlar değil mi?. Bunların batı merakı gerçekleşirse Türkiye’nin batımı demektir bu. Biz halen uçuruma giden arabaya binmenin hevesindeyiz. Fransa da 1990’lı yıllarda yapılan bir araştırmada % 6 oranında babası belli olmayan çocuklar var iken, bugün bu rakamın % 56’lara çıktığı belirtiliyor. Biz bunları mı örnek alacağız?. Ülkemizi babası belli olmayanlarla mı dolduracağız. Bunların zorlamaları ile ülkemizde zina serbest oldu. Bunların dayatmaları ile domuz eti ülkemizde serbest hale geldi. Bugün Saadet Partisi mecliste olsaydı bu olumsuzlukların büyük bir bölümü yaşanmazdı” dedi.