Saadet Partisi (SP) Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Aydemir, Abbas Büke ve Muammer Keçe, bugün Gazetemiz www.fibhaber.com Gazetesi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal´ı Gazete binasında ziyaret etti.
 

FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ile bir süre görüşen adaylar seçim çalışmaları hakkında bilgiler sundu. SP'li adaylar, ziyarette yaptığı konuşmasında, 24 Haziran da çok önemli bir seçime gidiyoruz. Önümüzde yaklaşık bir aylık bir süre var. ” dedi.  Seçmenin isabetli bir seçim yaparak Saadet Partisi’ni Meclis’e taşıyacağına inandıklarını söyleyen SP Nevşehir 1.sıra milletvekili adayı Mustafa Aydemir, şöyle devam etti: “Saadet Partisi Meclis’e girince ülkemiz içinde bulunduğu sıkıntılardan çıkmış olacaktır. Türkiye’nin yaşadığı bu sıkıntılara girmiş olması yalnız ülkemizde yaşayan insanlarımızı değil, tüm mazlumların sıkıntıya girmesi demektir. Onun için Saadet Partisi olarak her fırsatta halkımıza İslam Birliği’nin önemini anlatıyoruz. Ülkemizin huzuru, kardeşlik duygularımızın gelişmesi ancak İslam Birliği’nin kurulması ile mümkün olacaktır ifadelerini kullandı.

SP Adayları "24 Haziran erken Genel seçimlerin de halkımızın desteklerini bekliyor ve istiyoruz” dediler.
 

www.fibhaber.com Gazetesi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek 24 Haziran Genel Seçimlerinde Saadet Parti Adaylarına başarılar dileyerek seçimlerin ülkemiz ilimiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz dediler.