SP İl Başkanı Ali Doğan Simit,

“Biz Rakamlara, Reklamlara Sığmayacak Kadar Büyüğüz”

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinin İl Divan toplantısında konuşan İl Başkanı Ali Doğan Simit, Milli Görüş davasının rakamlara, reklamlara sığmayacak ölçüde büyük bir anlayış olduğuna dikkat çekti.

Saadet partisi il divan toplantısı il, ilçe, belde, köy, mahalle teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa katılan Genel İdare Kurulu Üyesi, Konya eski milletvekili Hasan Hüseyin Öz ve Nevşehir il sorumlusu Duran Soyuğur İle il başkanı Ali Doğan Simit, ilçe, belde başkanları köy mahalle temsilcileri kadın kolları gençlik kolları ve 2011 yerel seçimlerde belediye başkan adayları meclis üyesi adayları katılımıyla gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda Nevşehir il teşkilatının çalışma programları ve gelecek ayda yapılacak teşkilat çalışmaları ve önümüzdeki 2015 genel seçimlerin çalışma programları görüşüldü. Yapılan toplantıda söz alan il başkanı teşkilat mensuplarına yapılacak çalışmaların bir ibadet aşkı ile yapılmasını önerirken, “Bütün teşkilat mensuplarımızın ettiğimiz yemine verdiğimiz söze sadık kalmalıyız. Nasıl ki hayat iman ve cihattır. İman varsa imkan var. Her bahar bir çiçekle başlar. Önce ahlak ve maneviyat diyerek bu yola çıkan merhum Erbakan hocamız nefesinin son takatine kadar hiçbir olaydan etkilenmeden, bütün engellemelere rağmen yoluna devam etmiş davasının son partisi olan saadet partisinin genel başkanı olarak ahirete hicret etmiştir. Allah ondan razı olsun. Bizleri bu dünyada ayırmadığı gibi ahrette de ayırmasın. Biz bu milletin tarihiyiz, aslıyız, inancıyız, umuduyuz. Biz rakamlara, reklamlara sığmayacak kadar büyük bir davanın mensuplarıyız. Bu davaya kimse şeref katamaz, kim bu davaya çalışırsa şeref kazanır. Onun için en zor şartlarda dahi azmimizi ilk günkü gibi hiç kaybetmedik. Bundan sonrada inşallah hiç kaybetmeyeceğiz. Durmak, yorulmak, ümitsizliğe kapılmak hiçbir milli görüşçüye yakışmaz. Bu yeni dönemde hep beraber kapı kapı dolaşıp davamızı anlatacağız. Bu hareket kaldığı yerden başlayarak yaşanabilir bir Türkiye’yi yeniden büyük Türkiye’yi yeni bir dünyayı kurmak için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.