BBP Nevşehir Belediye Başkan adayı Fatih Sağlamkardeş'te AK Parti Dedi...

30 Mart Yerel Seçimlerinde BBP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olan eski BBP Merkez İlçe Başkanı Fatih Sağlamkardeş, Büyük birlik Partisinde hala hazırda devam eden İl disiplin kurulu görevinden ve BBP den istifa ettiğini açıklayarak AK Parti saflarına geçtiğini açıkladı.

Sağlamkardeş'e AK Parti Rozetini Gizligider Taktı

30 Mart Yerel Seçimlerinde BBP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olan eski BBP Merkez İlçe Başkanı Fatih Sağlamkardeş, 2015 genel seçimleri öncesinde ortaya çıkan tablodan duyduğu rahatsızlık nedeniyle BBP’den istifa ederek  AK Parti’ye katıldı. Sağlamkardeş'in rozetini, AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider taktı.

Sağlamkardeş istikrar ve güven için AK Parti'yi destekleyeceğini belirtti.....

30 Mart Yerel Seçimlerinde BBP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olan eski BBP Merkez İlçe Başkanı Fatih Sağlamkardeş AK Parti ile zaten uzak değildi gönüllerimizide birleştirmiş olduk. AK Partimize ülkemize hayırlı olsun dedi.
Sağlamkardeş'i ilk kutalayanda AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 25.dönem Milletvekili adayı Av. Ebubekir Gizligider ve AK Parti Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz oldu.